Nieuwe cv-ketel

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel zijn er volop mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een solo toestel of bent u op zoek naar een combiketel? ASN installaties biedt een breed scala aan ketels, combiketels en HR-ketels van de beste merken. Wij kunnen uw nieuwe cv-ketel vakkundig voor u installeren. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe cv-ketel optimaal werkt! Bij ASN Installaties heeft u diverse keuzes. Wilt u bijvoorbeeld een Hoog Rendement (HR-) ketel, of kiest u liever voor een Verbeterd Rendement (VR-) ketel? Bij de keuze van een nieuwe cv-ketel is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

 

  • De grootte van uw woning
  • Het soort woning. Heeft u een vrijstaand huis, hoekwoning of appartement?
  • De isolatie van uw huis
  • Wilt u een cv-ketel met of zonder warmwatervoorziening?
  • Hoeveel warmwater comfort wilt u?
  • Wilt u gelijktijdig kunnen douchen en afwassen?

 

Afhankelijk van deze factoren kunt u kiezen welke cv-ketel het beste past in uw woning. Zo heeft een vrijstaand huis een krachtigere cv-ketel nodig dan een klein appartement, en ook als uw woning goed geïsoleerd is kunt u kiezen voor een lichtere ketel. De adviseurs van ASN Installaties staan voor u klaar met deskundig advies. Zo profiteert u van een nieuwe cv-ketel die het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Nieuwe cv-ketel aanschaffen

Wilt u graag een nieuwe cv-ketel aanschaffen? Dan kunt u bij ASN Installaties kiezen voor het kopen van een ketel of een cv-ketel huren. Het voordeel van huren, is dat u geen grote uitgave in één keer hoeft te doen. U betaalt dan in plaats van de aanschafkosten een vast bedrag per maand. De kosten voor het onderhoud en het vervangen van onderdelen zijn daarbij inbegrepen. Wilt u meer informatie over een nieuwe cv-ketel en het aanschaffen ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag.

Nieuwe cv-ketel Nefit

U zit goed met een nieuwe CV ketel van Nefit! Dit topmerk bestaat al ruim een eeuw, maar is pas echt bekend geworden toen Nefit in de jaren 80 de allereerste HR-ketel op de markt brachten. Bij ASN Installaties kunt u uw nieuwe cv-ketel van Nefit kopen en laten installeren. Er zijn van Nefit verschillende modellen ketels beschikbaar. Ook bij ASN Installaties heeft u een ruime keuze. Wij hebben voor ieder huis en elk budget een geschikte nieuwe cv-ketel van Nefit!

Offerte nieuwe cv-ketel

Bent u benieuwd naar de aanschaf- en plaatsingskosten van de door u gewenste cv-ketel? Dan kunt u bij ASN Installaties eenvoudig een offerte voor de nieuwe cv-ketel aanvragen. Wij berekenen dan zo snel mogelijk de exacte kosten. Als u graag een cv-ketel wilt huren, kunt u ook een offerte aanvragen. Wij bekijken dan wat het precieze huurbedrag per maand wordt. Uiteraard is een offerte voor een nieuwe cv-ketel aanvragen geheel vrijblijvend!

Nieuwe cv-ketel kopen

Heeft u besloten dat u een nieuwe CV ketel wilt kopen bij ASN Installaties? Dan profiteert u van topmerken voor scherpe prijzen! Wij leveren de gewenste ketel zo snel mogelijk bij u af op een vooraf afgesproken datum en tijd. Als u een nieuwe cv-ketel wilt kopen en ook voor installatie heeft gekozen, wordt dit direct gedaan door één van onze ervaren medewerkers. Wij zorgen er altijd voor dat uw ketel stevig hangt en optimaal werkt. Zo bent u er zeker van dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe cv-ketel!