Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel zijn er volop mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een solo toestel of bent u op zoek naar een combiketel? ASN installaties biedt een breed scala aan cv-ketels, combiketels en HR-ketels van de beste merken. Wij kunnen uw nieuwe cv-ketel vakkundig voor u installeren. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe cv-ketel optimaal werkt! Bij ASN Installaties heeft u diverse keuzes. Wilt u bijvoorbeeld een Hoog Rendement (HR-) ketel, of kiest u liever voor een Verbeterd Rendement (VR-) ketel?

Bij de keuze van een nieuwe cv-ketel is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

  • De grootte van uw woning
  • Het soort woning. Heeft u een vrijstaand huis, hoekwoning of appartement?
  • De isolatie van uw huis
  • Wilt u een cv-ketel met of zonder warmwatervoorziening?
  • Hoeveel warmwater comfort wilt u?
  • Wilt u gelijktijdig kunnen douchen en afwassen?

Afhankelijk van deze factoren kunt u kiezen welke cv-ketel het beste past in uw woning. Zo heeft een vrijstaand huis een krachtigere cv-ketel nodig dan een klein appartement, en ook als uw woning goed geïsoleerd is kunt u kiezen voor een lichtere cv-ketel. De adviseurs van ASN Installaties staan voor u klaar met deskundig advies. Zo profiteert u van een nieuwe cv-ketel die het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Voordelen nieuwe cv-ketel

  • Voor elke woning een passend toestel
  • Topmerken
  • Goed te combineren met duurzame apparaten
  • Ook installatie mogelijk

Nieuwe cv-ketel aanschaffen

Wilt u graag een nieuwe cv-ketel aanschaffen? Dan kunt u bij ASN Installaties kiezen voor het kopen of huren van een cv-ketel. Het voordeel van huren, is dat u geen grote uitgave in één keer hoeft te doen. U betaalt dan in plaats van de aanschafkosten een vast bedrag per maand. De kosten voor cv-ketelonderhoud en het vervangen van onderdelen zijn daarbij inbegrepen. Wilt u meer informatie over een nieuwe cv-ketel en het aanschaffen ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag.

Nieuwe cv-ketel Nefit

U zit goed met een nieuwe cv-ketel van Nefit! Dit topmerk bestaat al ruim een eeuw, maar is pas echt bekend geworden toen Nefit in de jaren 80 de allereerste HR-ketel op de markt bracht. Bij ASN Installaties kunt u uw nieuwe cv-ketel van Nefit kopen en laten installeren. Er zijn van Nefit verschillende modellen cv-ketels beschikbaar. Ook bij ASN Installaties heeft u een ruime keuze. Wij hebben voor ieder huis en elk budget een geschikte nieuwe cv-ketel van Nefit!

Offerte nieuwe cv-ketel

Bent u benieuwd naar de aanschaf- en plaatsingskosten van de door u gewenste cv-ketel? Dan kunt u bij ASN Installaties eenvoudig een offerte voor de nieuwe cv-ketel aanvragen. Wij berekenen dan zo snel mogelijk de exacte kosten. Als u graag een cv-ketel wilt huren, kunt u ook een offerte aanvragen. Wij bekijken dan wat het precieze huurbedrag per maand wordt. Uiteraard is een offerte voor een nieuwe cv-ketel aanvragen geheel vrijblijvend!

Nieuwe cv-ketel kopen

Heeft u besloten dat u een nieuwe cv-ketel wilt kopen bij ASN Installaties? Dan profiteert u van topmerken voor scherpe prijzen! Wij leveren de gewenste cv-ketel zo snel mogelijk bij u af op een vooraf afgesproken datum en tijd. Als u een nieuwe cv-ketel wilt kopen en ook voor installatie heeft gekozen, wordt dit direct gedaan door één van onze ervaren medewerkers. Wij zorgen er altijd voor dat uw cv-ketel stevig hangt en optimaal werkt. Zo bent u er zeker van dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe cv-ketel!

Wat is de levensduur van de cv-ketel? >

Het zou natuurlijk het mooiste zijn als cv-ketels in de toekomst niet meer worden gebruikt. Bij ASN Installaties maken we hier al een begin mee door u ook duurzame alternatieven aan te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zonneboiler voor uw warmwatervoorziening of een warmtepomp in plaats van een cv-ketel? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie!

Nieuwe cv ketel

Wat kost een nieuwe cv-ketel?

De prijzen voor een cv-ketel van hoge kwaliteit liggen tussen de € 1000,- en € 3.000,-. Door het efficiënte verbruik bespaart u hiermee al snel op uw energiekosten. Bij ASN Installatie kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U krijgt dan van ons een aantrekkelijk aanbod met een duidelijk overzicht van de aanschaf- en installatiekosten. Wij leveren onze cv-ketels helemaal compleet, inclusief een thermostaat, expansievat en een vulkraan. Bovendien kunt u voor vragen over onze prijzen terecht bij onze deskundige klantenservice.

Welke nieuwe cv-ketel?

De vraag of u gebruik maakt van een aparte warmwatervoorziening bepaalt in grote mate welke cv-ketel u nodig heeft. Een combiketel heeft als voordeel dat deze zowel uw verwarming als de kraan van warm water voorziet. Heeft u al een geiser of boiler staan voor uw warmwatervoorziening? Dan is een enkelvoudige cv-ketel een uitstekende keuze. Wanneer u graag kiest voor de duurzame oplossing in de vorm van een zonneboiler, is een enkelvoudige cv-ketel de beste oplossing. Tegen de tijd dat Nederland helemaal van het gas af gaat, kunt u deze vervangen door bijvoorbeeld een warmtepomp.

Waarom nieuwe cv-ketel?

De nieuwste cv-ketels hebben een langere levensduur, verlagen uw energieverbruik en geven veel minder kans op storingen en zijn bovendien veiliger. Omdat een cv-ketel een flinke investering is, kunt u bij ASN Installaties ook een cv-ketel huren. Wij verzorgen zowel de installatie als het onderhoud voor een bijzonder scherpe huurprijs, zodat uw energiebesparing zich nog steeds uitbetaalt. Op onze site kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor het kopen of huren van uw cv-ketel.

Waarom nieuwe cv-ketel kopen bij ASN Installaties?

Bij ASN Installaties vindt u alleen cv-ketels van de beste merken voor de scherpste prijzen. Daarnaast bieden wij u ook na aanschaf een uitgebreide service. U profiteert van een ruime garantie. Bovendien kunt u bij ons extra voordelig een onderhoudscontract afsluiten, zodat uw cv-ketel periodiek wordt nagekeken. Tot slot investeert ASN Installaties flink in duurzame oplossingen voor het energievraagstuk. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een zonneboiler, warmtepomp en zelfs zonnepanelen van de hoogste kwaliteit.

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend