Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

ASN Installaties maakt bewuste keuzes om een optimale balans te vinden tussen de zorg voor het milieu, de belangen van klanten, van onze medewerkers en van de samenleving. Financieel rendement gaat zo samen met maatschappelijk rendement.

In ons dagelijkse werk streven wij ernaar om respectvol met elkaar en onze omgeving om te gaan, hierbij maken wij verantwoorde keuzes met oog voor de samenleving. Daarnaast werken wij samen met andere partijen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, zoals klimaatverandering, diversiteit en arbeidsparticipatie. Door kennis en ervaring bijeen te brengen, dragen we bij aan een betere toekomst.

Om tot de best mogelijke invulling te komen, is ASN installaties continu in dialoog met belanghebbenden – op allerlei niveaus, in diverse verbanden regionaal en nationaal. In ons MVO-beleid leggen wij de focus op onderstaande speerpunten:

  • Aarde en Milieu
  • Mensen en omgeving
  • Behoorlijk bestuur

ASN Installaties winnaar koploper Duurzaam Ondernemen 2014

ASN Installaties is trots op het winnen van de koploperprijs Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor het MKB. Lector duurzaamheid Elena Cavagnaro reikte de prijs, een appelboom van een oud appelras, uit.

Volgens de jury (jurybrief) hebben wij ons onderscheiden door ons heldere en overtuigende MVO-beleid en actieplan gebaseerd op een degelijke nulmeting op basis van ISO 26000.

Sponsoring

ASN Installaties is een regiobedrijf. Waar mogelijk leveren wij een bijdrage aan een sportief of cultureel doel in de regio. Bij sponsoring is het altijd kiezen tussen meerdere verzoeken. Wij proberen daarom een brede diversiteit te ondersteunen. Afgelopen periode waren dit de volgende activiteiten:

Veilige en gezonde leefomgeving

De afgelopen jaren zijn wij ook zeer intensief betrokken geweest bij het oplossen van de problematiek rondom open geisers en overige open verbrandingstoestellen. In deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan en kunnen dit met referenties onderbouwen. Van korte termijn (elektrische oplossing met lage investering) tot langdurige duurzame oplossingen (collectieve warm tapwatersystemen met eventueel inbreng van duurzame (zonne-)energie) kunnen wij adviseren, monteren en indien gewenst voor u financieren en exploiteren. Dus ook in het kader van een veilige en gezonde leefomgeving nemen we onze verantwoording. U kunt zelf ook bijdragen aan een duurzame toekomst. U kunt wat zuiniger aan doen met uw stroom en gas, maar u kunt ook een van onze duurzame producten aanschaffen, waarmee u aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening.

Zonne-energie

Door zelf zonne-energie op te wekken, spaart u het milieu en bespaart u geld. Dat kan met een zonneboiler, die zonlicht omzet in warmte. De zonneboiler kan op bijna elke moderne HR-ketel aangesloten worden. Maar zelf energie opwekken kan ook met zonnepanelen, waarmee u direct minder stroom afneemt.

Besparen

Met een nieuwe cv-ketel bespaart u ook al veel energie en geld. De nieuwe generatie cv-ketels (HR-ketels) is namelijk veel zuiniger in gebruik of een mini – wkk is ook een optie. Deze gebruikt het gas niet alleen voor warmte en warm water, maar wekt ook op een zuinige manier elektriciteit op. Zo sparen we onze aardgasreserves.

Samen werken aan een duurzamere wereld

ASN Installaties streeft er naar om totale openheid te geven over haar MVO-beleid. Dit betekent tevens openheid in de documentatie. Wanneer er onduidelijkheden zijn of vragen zijn over bepaalde documenten willen wij die graag beantwoorden. Natuurlijk zijn wij ook altijd dankbaar voor advies en aanvullingen. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend