Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
Oog voor duurzaamheid
24/7 hulp bij storingen

Het is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven: ledverlichting. Bij ASN Installaties bieden we u ledlampen voor uw woning. U heeft onder andere de keuze uit natuurlijk wit licht, wat erg prettig is in bijvoorbeeld uw studeerkamer of studio. Ook warm sfeervol ledlicht voor uw woonkamer is een optie. De mogelijkheden die ledverlichting biedt zijn tegenwoordig eindeloos. Verlicht uw woning of energiezuinig met ledlampen. Neem gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie over dit type verlichting.

Ledverlichting voordelen

Bij ASN Installaties vertellen we u graag meer over ledverlichting en de voordelen ervan. Ledlampen gaan 5x langer mee dan spaarlampen. De levensduur van ledverlichting ligt tussen de 25.000 en 35.000 branduren. Bovendien worden ledlampen niet heet, waardoor ze veilig kunnen worden toegepast. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor gebruik in de omgeving van kinderen. Dit zijn de ledverlichting voordelen in het kort:

  • Energiebesparend
  • Lange levensduur
  • Veilig in gebruik

Ledverlichting energieverbruik

U bespaart op uw elektriciteitskosten met ledverlichting. Het energieverbruik is 50% lager dan bij spaarlampen. Hierdoor zijn ledlampen ook nog eens goed voor het milieu. Een conventionele lamp zet ongeveer 90% van de energie om in warmte en gebruikt de overige 10% om licht af te geven. Bij ledlampen wordt slechts 10% van de energie omgezet in warmte. Dat is de reden waarom ledverlichting een laag energieverbruik heeft en veilig is, omdat de lampen niet heet worden.

Ledverlichting mogelijkheden

Bij ASN Installaties heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten ledverlichting. De mogelijkheden zijn eindeloos voor privégebruik. Zo heeft u de keuze uit in- of opbouw ledverlichting, ledspots, ledstrips, ledbuislampen… De fitting van de lampen is hetzelfde als bij traditionele lampen. Daardoor zijn er geen aanpassingen nodig in de armatuur. Bent u benieuwd naar ledverlichting en de mogelijkheden voor uw woning? Onze adviseurs staan voor u klaar met uitgebreide informatie.

Ledverlichting installatie

Bij ASN Installaties wordt u compleet ontzorgd bij de ledverlichting installatie. Onze gecertificeerde monteurs installeren uw ledlampen professioneel en veilig. Wij bieden u ook andere voorzieningen ter aanvulling van een duurzame woning, zoals zonnepanelen en een zonneboiler. Met de verwarming en het warme water uit deze apparaten is het bij u thuis altijd aangenaam vertoeven! Laat uw ledverlichting installatie over aan ASN Installaties. Wij zetten ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend