Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Bespaar tot 100% op uw gasrekening! Een warmtepomp is een innovatieve, milieuvriendelijke energieopwekker die optimaal gebruikmaakt van de natuurlijke warmte in de aarde. Hiermee bespaart u tot wel 100% op uw gasrekening, wat ook nog eens goed is voor het milieu. Het grote voordeel van een warmtepomp: deze zorgt niet alleen voor verwarming van uw woning en uw tapwater, maar verkoelt ook uw woning in de zomer. Hiervoor gebruikt de pomp elektriciteit en levert drie tot vijf keer meer energie. De warmtepomp is ongeveer net zo groot als een koelkast maar werkt precies andersom; koude lucht wordt omgezet in warmte. Neem gerust contact op met één van de medewerkers van ASN Installaties voor meer informatie over de pomp.

 

Voordelen warmtepomp

  • Minder CO₂-uitstoot
  • Verwarmen en verkoelen zonder gas
  • Duurzaam alternatief
  • Subsidiemogelijkheden

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp haalt natuurlijke warmte van buiten. Deze warmte haalt de pomp uit de lucht, de grond of het grondwater met behulp van een koudemiddel. Dit wordt verdampt en samengedrukt door een compressor, waardoor de temperatuur van de damp stijgt. De warme damp gaat via een condensor naar een boilervat. Hier koelt de damp af en condenseert weer tot vloeistof. Daarbij komt warmte vrij die wordt gebruikt voor de verwarming. Het mooie aan het koudemiddel is dat dit al verdampt bij een erg lage temperatuur. Daardoor kan een warmtepomp zelfs in de winter warmte uit de buitenlucht onttrekken. De werking van de warmtepomp verschilt per soort. Zo zijn er modellen die warmte uit de grond, lucht of het grondwater halen.

Daikin-hybride-warmtepomp

Hybride warmtepomp

U maakt volop gebruik van warmte uit de buitenlucht met een aerothermische- of hybride warmtepomp. Een groot voordeel van de pomp is dat deze geschikt is voor de meeste woningen. Er hoeft namelijk geen grondboring uitgevoerd te worden, zoals bij een volledig elektrische (grond)warmtepomp. Een hybride warmtepomp gebruikt u in combinatie met een hr-ketel. Deze zorgt voor warm water in uw douche en keuken, terwijl de warmtepomp uw verwarming regelt. Als het buiten koud is, springt de hr-ketel bij. Hiermee bespaart u tussen de 50% en 70% op uw gasrekening!

All Electric warmtepomp

Verwarming, koeling én sanitair warm water; u krijgt 3 in 1 met de All Electric warmtepomp. En dat is nog niet alles! De pomp gebruikt maar een vijfde deel elektriciteit en maar liefst vier vijfde deel omgevingstemperatuur om uw woning te verwarmen. Hiermee is de warmtepomp tot vijf keer efficiënter dan een traditioneel verwarmingssysteem dat werkt op fossiele brandstoffen of elektriciteit. Koop uw All Electric warmtepomp bij ASN Installaties en wij verzorgen de installatie voor u!

Daikin-hybride-warmtepomp

Besparen-met-duurzaamheid

Subsidie warmtepomp

Zodra u kiest voor een warmtepomp en hier gebruik van maakt is er subsidie beschikbaar. De ISDE subsidie geldt ook voor zonneboilers en biomassaketels. U zowel als particulier als bedrijf gebruikmaken van de subsidie. Deze varieert van 1300 tot 3400 euro, afhankelijk van het type en vermogen van de warmtepomp. Voordat u tot aankoop van de pomp overgaat, is het slim om te kijken naar de voorwaarden voor subsidie. 

Let op: na installatie heeft u een indieningstermijn van zes maanden. Daarna vervalt het recht op subsidie. 

Kies voor volledige ontzorging met service en onderhoud

Met een Serviceabonnement van ASN Installaties wordt u volledig ontzorgd. Met periodiek onderhoud van de warmtepomp geeft u het apparaat een langere levensduur en heeft u een beter energierendement. Onze erkende monteurs verzorgen veilig en professioneel onderhoud en denken mee met uw situatie.

Lees-meer-button

 

Wilt u meer informatie over onze warmtepompen?

Neem dan gerust contact met ons op middels het onderstaande contactformulier. In verband met de hoeveelheid binnekomende aanvragen kan het langer duren dat u een reactie krijgt van ons. 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend