Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Vacature Marketeer +/- 24 uur


Welkom bij ASN Installaties, waar we voorop lopen in innovatie en vooruitstrevend zijn op het gebied van duurzame energie, installatietechniek, elektrotechniek en service & onderhoud! Met ons gepassioneerde team bedienen we meer dan 10.000 vaste abonnees en klanten in Friesland, Groningen en Drenthe.

Bij ASN Installaties zijn we trots op onze rol als pionier in zonne-energie en duurzame technologieën zoals warmtepompen en decentrale energieopwekking. We zijn toegewijd aan het realiseren van een groenere toekomst voor iedereen, en daarvoor werken we hard aan de energietransitie.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan een duurzame toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom ons team versterken en laten we samen bouwen aan een wereld waarin duurzaamheid centraal staat. Word jij onze nieuwe collega?


Wat ga je doen?

Onze Marketeer is het creatieve brein voor impactvolle marketingcampagnes en weet deze tot in de puntjes uit te voeren en te converteren naar groei. Je zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid van ASN (online en offline), het voeren van publiciteitscampagnes en het aandragen van andere creatieve manieren om ASN online en offline nog zichtbaarder te maken. Daarnaast ben je de regisseur van de interne communicatie. Een betrokken en goed geïnformeerde ASN community vinden wij extreem belangrijk. Iedere ASN medewerker is een ambassadeur van ASN en de kernwaarden van ons bedrijf.


Benieuwd naar jouw taken? Hier zijn ze:

 • Online marketing maestro: Je houdt de online marketingcampagnes bij en je bent de kracht achter nieuwe initiatieven die de verkoopdoelstellingen ondersteunen. Denk aan het bedenken en uitvoeren van pakkende acties!
 • Strateeg van de communicatieplannen: Jij bent de architect achter de marketing- en communicatieplannen. Van concept tot uitvoering, jij houdt de touwtjes in handen.
 • Content kalender kapitein: Zelfstandig stel je de contentkalender op en zorg je ervoor dat deze altijd up-to-date is. Jouw planning skills zijn ongeëvenaard!
 • Promotie pionier: Beurzen, acties, promoties - jij bent er klaar voor! Je bereidt ze voor en zorgt ervoor dat ze een groot succes worden.
 • PR professional: Je onderhoudt contacten met journalisten, voorziet hen van de juiste informatie en zorgt voor spraakmakende persberichten. Met jouw PR-skills staan onze grote projecten en campagnes in de schijnwerpers!
 • Data detective: Je analyseert data van verschillende platforms en gebruikt deze om onze strategieën te optimaliseren. Aantal bezoekers, aantal clicks - voor jou zijn het cijfers met betekenis!
 • Strategisch advieskampioen: Je bent de proactieve adviseur van de directie en het MT als het gaat om slimme marketing- en communicatiestrategieën. Met jouw inzicht breng je frisse ideeën naar de tafel.
 • Klanttevredenheidskampioen: Last but not least, je meet de klanttevredenheid. Jouw inzichten helpen ons om continu te verbeteren en onze klanten tevreden te houden.


En vergeet niet, als marketeer ben jij:

 • De uitblinkende uitingsleider: Je begeleidt de afdeling Verkoop en zorgt ervoor dat onze advertenties, flyers en brochures altijd opvallen en up-to-date zijn.
 • De strategische speler in het maandelijks MT-overleg: Je bent een actief lid van het managementteam, waar jouw strategische inzichten van onschatbare waarde zijn.
 • Het creatieve brein achter onze website en sociale media: Van inspirerende content tot aanstekelijke campagnes, jij bent de kracht achter onze online aanwezigheid! Klaar om de wereld van ASN Installaties te laten schitteren?


Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende baan: Hier krijg je de kans om jezelf te ontplooien en je creativiteit en initiatief te tonen binnen een dynamisch team.
 • Een informele werksfeer: Geen stijve pakken en formele sfeer hier - bij ons heerst een gezellige en informele vibe.
 • Winstuitkering: Jouw harde werk wordt beloond, letterlijk! We delen onze winst graag met jou.
 • Legio aan mogelijkheden voor zelfontwikkeling: Of je nu nieuwe vaardigheden wilt leren of je bestaande talenten wilt aanscherpen, bij ASN Installaties zijn er talloze mogelijkheden voor zelfontwikkeling en opleiding.


Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau: Een achtergrond in marketing, communicatie of een aanverwante richting geeft je een stevige basis voor deze rol.
 • Sterke communicatieve vaardigheden: Of je nu praat of schrijft, je weet jouw boodschap altijd helder over te brengen.
 • Out-of-the-box denken: We zijn op zoek naar iemand die niet bang is om buiten de gebaande paden te treden en met vernieuwende ideeën te komen. Dus laat je creativiteit de vrije loop!


Bij ASN Installaties krijg je niet alleen een baan, maar een platform om te groeien, te innoveren en te schitteren. Ben jij er klaar voor? Reageer dan vóór 31 mei 2024 naar: personeelszaken@asndokkum.nl.


Voor vragen kun je bellen of appen met Baudina Bakker op telefoonnr.: 06 - 13 35 42 73.

 

Over ons

ASN Installaties is een groeiende onderneming met een hecht team. Wij zoeken collega’s die samen met ons verder willen groeien. Elke dag is anders en je werkt mee aan uitdagende projecten. Kom jij ons team versterken? 

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend