Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Door de energietransitie zijn de energieprijzen erg wisselend. Kies voor een thuisbatterij en maak optimaal gebruik van uw zonne-energie. Door de zonnestroom op te slaan bepaalt u zelf wanneer u de stroom inzet. Zo kunt u bijvoorbeeld de energie gebruiken op momenten dat  zonnepanelen weinig of geen energie produceren. Goed voor de portemonnee én voor het milieu.

Hoe werkt energieopslag?

Op het moment dat u meer zonnestroom opwekt dan dat u verbruikt (productieoverschot) stuurt een regelaar de stroom van de zonnepanelen naar de accu. 

 

De voordelen op een rij

  • Bespaar op uw energierekening; u bent minder afhankelijk van de wisselende energieprijzen;
  • Maak optimaal gebruik van uw zonnepanelen en eigen opgewekte energie;
  • U draagt een steentje bij aan duurzame en groene energie;
  • Gebruik zelfopgewekte stroom wanneer u het wil;
  • Een noodoplossing bij storingen in het energienetwerk. Een noodstroomvoeding zodat u nooit zonder stroom zit.

nacht foto van een binnen verlichte woning

SAJ-accu thuisaccu voor zakelijke markt

Kies de perfecte oplossing voor u

Bij ASN werken we met de betrouwbare accu's. Met de ingebouwde omvormer is het toestel eenvoudig in installatie én gebruik. Daarnaast is de opslagcapaciteit uitbreidbaar. Wel zo makkelijk. De opslagcapaciteit verschilt per type en uitvoering. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Volop in ontwikkeling

Energieopslag en thuisbatterijen zijn volop in ontwikkeling en de terugverdientijd wordt steeds korter. Door de energietransitie en de hoge energiekosten is het financieel interessant om uw eigen stroom op te slaan. Daarnaast draagt u bij aan een betere, groene wereld.

Goed advies bij nieuwe technologie

Meneer Schuurman uit Drachten had voor ons een mooie probleemstelling: op welke wijze kan ik zonne-energie opwekken en opslaan voor optimaal rendement? Wij gingen aan de slag met een passende oplossing in de vorm van energieopslag.

Meneer Schuurman is erg positief over de werking van de accu: ‘De accu bevalt erg goed. Het mooie van de accu is dat je je eigen stroom van de zonnepanelen opslaat en later weer gebruikt. En je bent minder afhankelijk van het energienet qua prijzen. Ik denk dat dit in het kader van duurzaamheid de norm zal worden om het energienet minder te belasten’.

Lees hier meer over het project.

project-energieopslag in Drachten

Kies voor volledige ontzorging met service en onderhoud

Met een Serviceabonnement van ASN Installaties wordt u volledig ontzorgd. Met periodiek onderhoud van de thuisbatterij geeft u het apparaat een langere levensduur en heeft u een beter energierendement. Onze erkende monteurs verzorgen veilig en professioneel onderhoud en denken mee met uw situatie.

Lees-meer-button

 

Advies op maat: wij helpen u bij de energietransitie

Wilt u weten of energieopslag past bij uw woonsituatie of kantooromgeving? Neem vrijblijvend contact op met onze experts voor advies op maat!

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend