Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
Oog voor duurzaamheid
24/7 hulp bij storingen

Met een energielabel van A+ is de warmtepompboiler een ware aanrader als u uw woning energiezuinig wilt maken. Een bijkomend voordeel is dat u minder elektriciteitskosten betaalt. U gebruikt de boiler voor sanitair warm water. Bij ASN Installaties heeft u de keuze uit een warmtepompboiler van 200 of 260 liter. De boiler is erg stil met slechts een geluid van 36 dB op 2 meter afstand. Bij ASN Installaties geven we u graag meer informatie over de warmtepompboiler.

Neem hierover gerust contact op met onze adviseurs! >​​​​​​

Warmtepompboiler werking

Het doet denken aan het proces van warmteterugwinning; de warmtepompboiler werking. De boiler maakt gebruik van omgevings- of ventilatielucht in uw woning om sanitair water op te warmen. De warme lucht wordt doorgestuurd naar een warmtewisselaar. Hier stroomt koelvloeistof doorheen die verandert in gas door het contact met de warme lucht. Een elektrische compressor drukt het gas samen tot de gewenste temperatuur. De warmtepompboiler werking lijkt ook op die van een klassieke warmtepomp. Waar de laatste variant warmte onttrekt van buiten, haalt de warmtepompboiler de warmte uit uw woning.

 

Warmtepompboiler rendement

Met een COP van 3,6 voor de 260 liter warmtepompboiler is het rendement zeer hoog. Wat betekent dit getal? Bij ASN Installaties geven we u graag meer informatie. COP staat voor Coefficient of Performance. Voor elke kW aan elektriciteit die in de boiler wordt gestoken, produceert deze 3,6 kW aan warmte-energie. Door het hoge warmtepompboiler rendement is het apparaat zeer milieuvriendelijk. Dat blijkt ook uit het feit dat de boiler weinig CO2 uitstoot.

Warmtepompboiler aanschaffen

Wilt u graag een warmtepompboiler aanschaffen voor uw woning? Dat kan bij ASN Installaties! U kunt de boiler zelfs aansluiten op uw zonnepanelen, waardoor de elektriciteit op een groene manier wordt geleverd. Een alternatief voor de warmtepompboiler is de zonneboiler. Deze gebruikt de warmte van de zon om uw water te verwarmen en is daarmee tevens milieuvriendelijk. Een warmtepompboiler aanschaffen doet u eenvoudig bij ASN Installaties. Wij regelen de montage voor u!

Een zonneboiler kopen doet u bij ASN Installaties >

Voordelen warmtepompboiler

  • Energielabel van A+
  • Elektriciteitsbesparing
  • Eenvoudig te combineren met andere duurzame apparaten
  • Duurzame energie

Warmtepompboiler onderhoud

Als u kiest voor een periodiek warmtepompboiler onderhoud, gaat uw apparaat langer mee. Een professionele monteur van ASN Installaties komt bij u langs om de boiler te controleren. Zo weet u zeker dat het apparaat veilig en optimaal werkt. Ook bij een storing staat onze monteur snel voor u klaar; hij of zij is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Sluit een serviceabonnement af bij ASN Installaties en u wordt compleet ontzorgd in uw warmtepompboiler onderhoud!

Warmtepompboiler subsidie

Voor de aanschaf van een warmtepompboiler kunt u subsidie aanvragen bij de Rijksoverheid. Hierbij is het van belang dat uw boiler aan een aantal voorwaarden voldoet, zoals dat het apparaat is voorzien van een etiket, productkaart en technische documentatie. De hoogte van de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is afhankelijk van uw apparaat en ligt tussen de 1000 en 2500 euro. Met deze warmtepompboiler subsidie wordt milieuvriendelijk water verwarmen wel erg aantrekkelijk! Bestel uw boiler bij ASN Installaties.

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend