Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Voorkom problemen en vraag een ketelcheck aan

Goed onderhoud van uw cv-ketel is belangrijk. Met een cv-ketelcheck weet u zeker dat de ketel optimaal functioneert. Onze ervaren monteurs controleren de cv-installatie op functioneren en veiligheid. Onder andere de verbranding en de luchttoevoer/ventilatie worden gecontroleerd. Ook wordt eventuele waterlekkage opgespoord. De uitkomsten van de check worden met u gedeeld, zodat u weet waar u aan toe bent.

Degelijk en helder advies

Ieder onderdeel wordt bekeken zodat we precies kunnen vertellen of de ketel goed werkt en waar eventuele problemen zitten. Als na de cv-ketelcheck blijkt dat de ketel niet perfect functioneert, lossen wij graag de problemen op tegen materiaalkosten en arbeidsloon. Zo werkt uw ketel snel weer perfect en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan!

 

Gratis ketelcheck

Profiteer nu van extra voordeel en ontvang een gratis ketelcheck bij het afsluiten van een Serviceabonnement! Met de combinatie van een ketelcheck en professioneel onderhoud bent u altijd verzekerd van een warm huis en warm water. Heeft u interesse in een onderhoudscontract en gratis ketelcheck? Neem dan contact op met de experts van onze klantenservice. 

Voorkom problemen met een ketelcheck van ASN Installaties

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend