Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Voorkom problemen en vraag een ketelcheck aan bij ASN Installaties. Wij kijken uw ketel na en geven u een duidelijk overzicht waarop u de status van uw ketel kunt zien. Onze ervaren monteurs controleren uw cv-installatie op het functioneren en de veiligheid. Zo kijken zij onder andere naar de verbranding en de luchttoevoer/ventilatie. Ook wordt eventuele waterlekkage opgespoord. Naast de genoemde punten kunt u het volgende verwachten bij uw ketelcheck:

  • Advies over de staat van uw ketel
  • Advies over eventuele reparaties, ketelvervanging en -onderhoud

Cv-ketelcheck

Goed onderhoud van uw cv-ketel is belangrijk. Met een cv-ketelcheck van ASN Installaties weet u zeker dat uw ketel optimaal functioneert. Onze deskundige monteurs komen graag bij u langs om uw cv-ketel te controleren. Ieder onderdeel wordt bekeken zodat we u precies kunnen vertellen of uw ketel goed werkt en waar eventuele problemen zitten. Als na de cv-ketelcheck blijkt dat uw ketel niet perfect functioneert, lossen wij graag de problemen op tegen materiaalkosten en arbeidsloon. Zo werkt uw ketel snel weer perfect en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan!

Voordelen ketelcheck

  • Toestel gaat langer mee
  • Lager energieverbruik
  • Minder kans op storingen
  • Veiliger toestel

Gratis ketelcheck

Wilt u profiteren van extra voordeel? Sluit dan bij uw ketelcheck direct een onderhoudscontract af. U ontvangt dan een gratis ketelcheck! Met de combinatie van een check en professioneel onderhoud bent u altijd verzekerd van een warm huis en warm water. Heeft u interesse in een onderhoudscontract en gratis ketelcheck of wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met de experts van onze klantenservice. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend