Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Nefit cv-ketel

Als u kiest voor de Nefit cv-ketel, bereidt u zich voor op de toekomst. Deze cv-ketel gaat namelijk niet alleen lang mee, maar wordt ook zo gemaakt dat het toestel kan werken op verschillende gassoorten en/of een uitbreiding met duurzame energie. Bovendien profiteert u volop van warm water, zelfs op meerdere tappunten tegelijkertijd. De Nefit cv-ketel is zo ontworpen dat er zo weinig mogelijk energie verloren gaat en dat scheelt u stookkosten. Vraag bij ASN Installaties een offerte aan als u de hoogwaardige cv-ketel wilt kopen.

Nefit cv-ketel met boiler

De 9000i AquaPower Plus is het paradepaardje van Nefit wat betreft een cv-ketel met boiler. Douchen met power of snel een ligbad vullen? Geen probleem met deze krachtpatser! In de boiler is ruimte voor 40 liter water, waardoor u geniet van 21 liter warm water per minuut. De voorkant van de Nefit cv-ketel met boiler is voorzien van titaniumglas met touchscreen display voor eenvoudige bediening. Ook fijn: de cv-ketel ziet er mooi strak uit; losse onderdelen zijn samengebracht onder de mantel van het toestel.

Nefit cv-ketel en duurzame alternatieven

Bij ASN Installaties vertellen we u graag meer over de Nefit cv-ketel en duurzame alternatieven die mogelijk zijn. Zo kunt u de cv-ketel combineren met een hybride warmtepomp. Deze gebruikt warmte uit de buitenlucht voor de verwarming van uw woning. De cv-ketel zorgt voor warm tapwater en springt bij als het erg koud is. Bent u benieuwd naar de Nefit cv-ketel en andere duurzame alternatieven? U kunt ook kiezen voor een volledig elektrische warmtepomp, waardoor u niet meer afhankelijk bent van gas. Deze warmtepomp verwarmt uw woning en levert warm tapwater. Wilt u energie besparen en meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Neem gerust contact op met onze adviseurs!

Nefit cv-ketel aanschaffen

Vraag bij ASN Installaties een offerte aan als u een Nefit cv-ketel wilt aanschaffen. We hebben vakkundige monteurs in dienst die de cv-ketel voor u komen plaatsen en het oude toestel verwijderen. Omdat dit op een professionele manier gebeurt, weet u zeker dat uw cv-ketel optimaal en veilig zal werken. Ook als u naast de Nefit cv-ketel een warmtepomp wilt aanschaffen, zit u goed bij ASN Installaties. We verzorgen niet alleen de installatie, maar ook het onderhoud! Sluit hiervoor een serviceabonnement af op onze website.

Nefit cv-ketel bij ASN Installaties

Wilt u graag een Nefit cv-ketel kopen? Bij ASN Installaties vindt u regelmatig aantrekkelijke acties. Houd hiervoor onze website in de gaten! Een groot voordeel van uw cv-ketel combineren met een duurzaam alternatief, is de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) waar u gebruik van kunt maken. Hiermee bespaart u flink op de aankoop van een warmtepomp. Heeft u vragen over de Nefit cv-ketel? Bij ASN Installaties staan we graag voor u klaar met uitgebreid advies!

 

Vul het contactformulier in voor meer informatie:

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend