Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel, maar wilt u niet in één keer een groot bedrag uitgeven? Dan kunt u bij ASN Installaties een cv-ketel huren. U betaalt in dat geval maandelijks een vast bedrag. Hier zitten de kosten voor de cv-ketel en onderhoud bij inbegrepen. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige, nieuwe cv-ketel en een vakkundig periodiek onderhoud. Neem gerust contact met ons op als u een cv-ketel wilt huren. Onze deskundige medewerkers geven u graag meer informatie.

Cv-ketel huren of kopen

Bij het zoeken naar een nieuwe cv-ketel heeft u veel keuzemogelijkheden. Uiteraard is het goed om vooraf te bedenken of u een cv-ketel wilt huren of kopen. Bij ASN Installaties zijn beide opties mogelijk. Naast een cv-ketel kopen of huren, kunt u ook nadenken over het soort cv-ketel dat u wilt. U heeft onder andere de keuze uit een VR- of HR-ketel. En kiest u voor een combiketel, of is een soloketel beter in uw situatie? Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan als u een cv-ketel wilt huren of kopen bij ASN Installaties!

Voordelen huren cv-ketel

Bij ASN Installaties heeft een cv-ketel huren vele voordelen. U kunt onder andere 24 uur per dag gebruikmaken van onze storingsdienst. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle reparatie als uw cv-ketel niet meer goed werkt. Bij een cv-ketel huren zijn de voordelen dat u eenmalig de installatiekosten betaalt en daarna maandelijks een vast bedrag. Voor dit bedrag profiteert u van:

  • Geen aanschafkosten
  • Gratis vervanging van kapotte onderdelen
  • Geen onverwachte uitgaven
  • Service en onderhoud zijn inbegrepen, dus geen onverwachte kosten
  • U kunt het huurcontract tussentijds beëindigen
  • Snelle hulp bij storingen

Kijk voor meer informatie ook eens bij onze Algemene Huurvoorwaarden ASN Installaties.

Cv-ketel huren Intergas

Bij ASN Installaties vindt u verschillende soorten en merken cv-ketels. U kunt onder andere een cv-ketel huren van Intergas. Dit bedrijf heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Intergas is dan ook niet voor niets één van de marktleiders op het gebied van ontwikkeling van Hoog Rendement cv-ketels. Wij willen iedereen de kans geven om te profiteren van de vele voordelen van een Intergas cv-ketel. U kunt bij ons daarom een cv-ketel huren van Intergas voor een voordelig tarief. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Cv-ketel huren Nefit

Als u op zoek bent naar een duurzame cv-ketel, kunt u bij ASN Installaties een cv-ketel huren van Nefit. Dit topmerk is in de jaren 80 bekend geworden met de introductie van de HR-ketel, maar bestaat al ruim een eeuw. Deze jarenlange ervaring ziet u terug in de hoogwaardige cv-ketels. Als u een cv-ketel wilt huren van Nefit, heeft u bij ons de keuze uit diverse modellen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste cv-ketel. 

Meer informatie over de Nefit cv-ketel >

Cv-ketel huren bij ASN Installaties

Als u besluit een cv-ketel te huren bij ASN Installaties, kiest u voor een betrouwbare partner met jarenlange ervaring. Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken en hebben een gerenommeerd certificaat op zak. Om er zeker van te zijn dat u de juiste cv-ketel huurt, komt één van onze experts vooraf langs om uw situatie, uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u een cv-ketel huren bij ASN Installaties? Vraag dan direct een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bent u benieuwd naar milieuvriendelijke alternatieven naast of in plaats van de cv-ketel? Neem gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie over onze duurzame apparaten, zoals zonnepanelen of een warmtepomp.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend