Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Geniet van heerlijk zacht en schoon water met een waterontharder. Deze zorgt ervoor dat kalkaanslag verdwijnt in uw gehele woning, bijvoorbeeld in uw cv-ketel, wasmachine, vaatwasser en koffiezetapparaat. Zelfs bestaande kalkaanslag wordt grotendeels opgelost met een waterontharder. Daardoor gaan uw sanitair en apparatuur langer mee. Het zachte water voorkomt een droge huid en geeft u soepel haar. Bij de waterontharder die we u bieden bij ASN Installaties krijgt u 15 jaar garantie.

Voordelen waterontharder

Bent u benieuwd naar de voordelen van een waterontharder? Dit zijn er veel. U bespaart bijvoorbeeld op uw energie, omdat u de verwarmingselementen in uw woning schoonhoudt. Kalk heeft namelijk een isolerende werking en dat verlaagt het rendement van uw verwarming. Nog één van de voordelen van een waterontharder is dat u 50 tot 75% minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig heeft. Omdat het water zacht is, werken deze middelen veel beter.

  • Kalkaanslag verdwijnt
  • Minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Energiebesparing
  • Beter voor uw huid en haar

Waterontharder werking

Bij ASN Installaties vertellen we u graag meer over de waterontharder werking. De ontharder zet hard water om in zacht water door middel van ionenuitwisseling. In een cilinder worden calcium- en magnesiumionen in het water uitgewisseld door natriumionen. Dit gebeurt met behulp van harskorrels die op deze manier kalk en magnesium verwijderen. Als de korrels verzadigd zijn, worden ze schoongespoeld en geregenereerd via een zoutreservoir. Een computertje in de waterontharder bestuurt het hele proces, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wilt u nog meer weten over de waterontharder werking? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers!

North Star waterontharder

Bij ASN Installaties kunt u een North Star waterontharder kopen. Dit vooraanstaande merk bestaat al sinds 1925. U bent verzekerd van een hoogwaardige ontharder, omdat 95% van het apparaat zelf wordt geproduceerd door North Star. De ontharder is zo ontworpen dat de hoeveelheid zout en spoelwater wordt aangepast op uw waterverbruik. U kunt de North Star waterontharder eenvoudig besturen met de elektronische display. De harstank in de ontharder is gemaakt van met glasvezel versterkt polyester, waardoor er geen kans is op roest of corrosie.

Waterontharder Friesland

Bent u op zoek naar een waterontharder in Friesland, Groningen of Drenthe? Dan zit u goed bij ASN Installaties! De ontharder die we u bieden van North Star heeft een innovatieve en compacte vormgeving, zodat deze perfect past in uw woning. Als u de waterontharder gebruikt, heeft u geen zout en glansspoelmiddel meer nodig bij de vaat. De ontharder laat de vaat extra glanzen en bevat weinig bewegende elementen waardoor slijtage wordt voorkomen. Op deze manier heeft u jarenlang profijt van uw waterontharder in Friesland of een andere provincie.

Waterontharder kopen

Wilt u graag een waterontharder kopen? Dat doet u natuurlijk bij ASN Installaties! Onze North Star waterontharder is al beschikbaar vanaf €1750 inclusief standaard montage. U merkt het gebruikt van een ontharder in de kleine en grote dingen. Zo gaan uw kleding, handdoeken en textiel langer mee met zacht water. Ook de aanslag van thee op glazen is verleden tijd! Een waterontharder kopen doet u bij ASN Installaties. We leggen u duidelijk uit hoe het apparaat werkt.

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend