Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

In Friesland, Groningen en Drenthe verzorgt ASN Installaties service en onderhoud voor meer dan 16.000 klanten aan CV-Ketels, geisers, gastoestellen, (pellet)kachels, (zonne-) boilers en zonnepanelen. Energie besparend!

Wij geven energie!

Wij hebben passie voor duurzaamheid. Wij vinden dat duurzaam, veilig en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar hoort te zijn. Samen werken we aan het in balans brengen van mens, milieu en rendement. Met enthousiasme en vol energie werken we aan innovatieve en duurzame oplossingen. Dit doen we met maatwerk en vakwerk: ervaren en gecertificeerde monteurs geven deskundig advies, afgestemd op de specifieke situatie.

 

Dé partner in duurzame installaties.

Als totaalaanbieder van installatietechniek voor bedrijven en particulieren ben je bij ons aan het juiste adres voor zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, ledverlichting, warmteterugwinning, warmtepompboilers, boilers, waterontharders, ventilatie, CV-ketels en airconditioning. Om volledig te kunnen ontzorgen verzorgen we voor jou en meer dan 16.000 andere klanten onderhoud aan installaties. Jij staat bij ons centraal, daarom staat onze storingsdienst 24/7 je voor klaar.

Geschiedenis

ASN Installaties is in 1954 ontstaan als afdeling van het Gasbedrijf NOF. Vanuit Aardgasservice Noord is per 1 maart 2011 de onderneming ASN Installaties ontstaan. Sinds de oprichting in1954 staat de klant centraal. Bij de oprichting beschikten we al over een eigen storing- en onderhoudsdienst. In 1973 waren er al 10 volledige ingerichte storingswagens beschikbaar, allemaal uitgerust met een mobilofoon.

 

Duurzame naamswijziging

Aardgasservice Noord veranderd in ASN Installaties. Wij bieden namelijk niet meer alleen gasgerelateerde producten aan, maar ook leggen de focus op verduurzaming en energiebesparing. Ons productaanbod is hiermee ook gewijzigd richting duurzame energie.

Dokkum gaat verder met internationale partner Energeia

ASN Installaties is 2023 onderdeel geworden van de Noorse Energeia groep. Daarmee gaan beide partijen hun krachten bundelen en samen de uitdagingen van de energietransitie aan.

Kies voor volledige ontzorging met een Serviceabonnement van ASN Installaties. Vraag nu vrijblijvend advies aan

Informeer mij vrijblijvend