Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
Oog voor duurzaamheid
24/7 hulp bij storingen

In Friesland verzorgt ASN Installaties service en onderhoud voor meer dan 16.000 klanten aan CV-Ketels, geisers, gastoestellen, (pellet)kachels, (zonne-)boilers en zonnepanelen.

Bovendien is ASN gecertificeerd voor veiligheidskeuringen, Energielabels en Energie Prestatie Adviezen. Sinds 2000 hebben wij ons verder ontwikkeld en gespecialiseerd op de installatie van energiebesparende en energieopwekkende installaties. ASN Installaties – ENERGIE BESPAREND!

Zowel particulieren als woningbouwcorporaties, bedrijven en instellingen kunnen bij ASN Installaties terecht. Wij kiezen voor een duurzame koers. Dit uit zich onder meer in het feit dat we veel waarde hechten aan het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van duurzame energiesystemen. Voorbeelden zijn de Micro-WKK, zonneboilersystemen, zon-pv en warmtepompen.

Geschiedenis

ASN Installaties is in 1954 ontstaan als afdeling van het Gasbedrijf NOF. Sinds 2000 was ASN onderdeel van Eneco en vanaf 2010 onderdeel van Joulz Bv. ASN Installaties is sinds 1 maart 2011 een zelfstandig installatiebedrijf.

Al sinds 1954 beschikt ASN over een eigen storing- en onderhoudsdienst. In 1973 waren er al 10 volledige ingerichte storingswagens beschikbaar, allemaal uitgerust met een mobilofoon. Bovendien had ASN destijds een showroom waar klanten producten konden bekijken en waar men direct terecht kon met vragen. Helaas is de showroom later afgeschaft. Wij hebben sinds augustus 2011 de showroom weer ingericht, natuurlijk in een modern jasje. Wij willen onze klanten weer een portaal bieden waar ze onze producten kunnen bekijken en direct hun vragen kunnen stellen of advies kunnen inwinnen.

Aardgasservice Noord of kortweg ASN is veranderd in ASN Installaties. Wij bieden namelijk allang niet meer alleen gasgerelateerde producten aan, maar ook elektrawerkzaamheden, zonnepanelen en andere Energie Besparend toestellen. De naam Aardgasservice Noord en alleen ASN dekt daarom de lading niet meer, vandaar dat we verder zijn gegaan als ASN Installaties.

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend