I.v.m. de zomervakantie werken wij van 1 t/m 19 augustus met een beperkte personeelsbezetting en is onze showroom gesloten. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard gewoon bereikbaar op 0519-820000

Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Airconditioning in Nederland?

Toch wordt airconditioning ook in Nederland steeds populairder.

Niet langer die klamme hitte in huis waardoor u ’s nachts niet kunt slapen. Het openzetten van uw ramen heeft in deze situaties ook geen zin; de buitenlucht is net zo warm en klam als de lucht binnen. Met airconditioning geniet u het hele jaar door van een aangenaam klimaat.

De ideale temperatuur

Niet alleen door een hoge buitentemperatuur, maar ook door warmteafgifte van apparatuur en aanwezigheid van mensen, kan bijna het hele jaar door de binnentemperatuur hoger zijn dan de temperatuur waar u zich prettig bij voelt. Om dit verschil op te vangen, kunt u gebruik maken van airconditioning.

Voordelen airconditioning

  • Aangenaam klimaat in uw woning
  • Luchtzuivering

Meer dan alleen koelen

Met airconditioning kunt u koelen. Maar wist u ook dat een airconditioning uw lucht zuivert van pollen, stof en bacteriën? Hiermee vermindert u allergieën en heeft u tegelijkertijd een aangenaam klimaat in uw woning of kantoorruimte.

Wist u dat u een warmtepomp naast verwarming ook kunt gebruiken voor de airconditioning van uw woning? Neem gerust contact op voor deskundig advies!

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend