Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Goed voor het millieu én je portemonnee

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel en bieden het kopen, huren, installeren en onderhouden van verschillende energiezuinige apparaten aan. Het mooie aan duurzame energie van bijvoorbeeld zonnepanelen of een zonneboiler is dat u de kracht van de natuur gebruikt voor het creëren van elektriciteit of warm water. Bovendien besparen energiezuinige apparaten u op de langere termijn geld omdat u minder of niet meer betaalt voor gas en/of elektriciteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over duurzame energie.

zonnepanelen op plat dak

Duurzame energie Friesland, Groningen en Drenthe

Woont u in het noorden van Nederland? Dan kunt u kiezen voor duurzame energie voor uw woning in Friesland, Groningen en Drenthe. Een groot voordeel van energiezuinige apparaten is dat deze worden gesubsidieerd door de overheid. U kunt dus een deel van de investering terugkrijgen. Bovendien is de kans groot dat u - bijvoorbeeld met zonnepanelen - meer elektriciteit opwekt dan dat u gebruikt. Deze elektriciteit kunt u weer verkopen, wat bespaart op uw maandlasten en goed is voor het milieu. Win, win!

Mogelijkheden duurzame energie

Als u duurzame energie wilt toepassen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u elektriciteit opwekken met zonnepanelen en warm water genereren met een zonneboiler. Daarnaast kunt u kiezen voor een warmtepomp, die de functie van uw cv-ketel (deels) overneemt. Er zijn ook minder bekende vormen van duurzame energie, zoals de warmtepompboiler. Deze zet omgevingslucht zo om dat er water mee kan worden opgewarmd. Neem contact op met onze adviseurs voor advies op maat!

Zonneboilers op dak

Duurzame energie bij ASN Installaties

Met duurzame energie van ASN Installaties profiteert u van een totaalpakket: we kunnen uw warmtesysteem ontwerpen en installeren maar ook inspecteren en onderhouden. Bovendien staan we voor u klaar met uitgebreid advies over duurzame energie. Bij ASN Installaties hebben we namelijk vakmensen in dienst die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energie, duurzame apparaten en subsidies die erbij komen kijken. We staan graag voor u klaar! Kies voor:

  •  Energiebesparing
  •  Waardeverhoging woning
  •  Minder afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  •  Minder CO2-uitstoot

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend