Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

U creëert een prettige werkomgeving met zakelijke ledverlichting. Dit lijkt zo sterk op natuurlijk licht dat het bevorderlijk is voor de gezondheid van uw personeel. Ziekteverzuim zal afnemen en productiviteit toenemen. Speciaal voor op uw kantoor of in uw bedrijfshal of praktijk vindt u bij ASN Installaties ledpanelen van IRIS. Deze zakelijke ledverlichting kan eenvoudig in een systeemplafond worden geïntegreerd.

Energieverbruik zakelijke ledverlichting

U maakt als bedrijf een milieuvriendelijke keuze met zakelijke ledverlichting. Het energieverbruik van ledlampen is namelijk veel lager dan dat van spaarlampen. Bovendien gaan ledlampen 5x langer mee dan spaarlampen. De levensduur van ledverlichting ligt tussen de 25.000 en 35.000 branduren. Omdat zakelijke ledverlichting een laag energieverbruik heeft, bespaart u op uw elektriciteitskosten. Heeft u vragen over onze ledverlichting? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie.

Voordelen zakelijke ledverlichting

Bent u benieuwd naar zakelijke ledverlichting en de voordelen ervan voor uw bedrijf? Bij ASN Installaties vertellen we u hier graag meer over! Zo profiteert u niet alleen van lagere energiekosten en een lange levensduur; de ledlampen zijn ook veilig in gebruik. Ze worden namelijk niet heet. Daarom zijn ledlampen zeer geschikt voor gebruik in de detailhandel of op locaties waar kinderen spelen. Nog even kort de voordelen van zakelijke ledverlichting voor u op een rijtje:

  •  Energiebesparend
  •  Lange levensduur
  •  Veilig in gebruik

Zakelijke ledverlichting installatie

Bij ASN Installaties zit u niet alleen goed voor de aanschaf van uw zakelijke ledverlichting; ook de installatie verzorgen wij voor u! Zo weet u zeker dat dit gebeurt op een veilige en professionele manier en haalt u het hoogste rendement uit uw ledlampen. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor andere vormen van zakelijke duurzame energie, zoals zonnepanelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Met de zakelijke ledverlichting installatie van onze monteur wordt u compleet ontzorgd!

Zakelijke ledverlichting bij ASN Installaties

Ga duurzaam om met energie en kies voor zakelijke ledverlichting bij ASN Installaties. Kijk op onze website of neem contact op met onze adviseurs om te ontdekken wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op zakelijk gebied. Zo verzorgen we bij ASN Installaties onder andere de montage en het onderhoud van grote verwarmingssystemen zoals warmtekrachtkoppeling. We zetten ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vraag daarom een offerte aan voor uw zakelijke ledverlichting bij ASN Installaties!

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend