Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Cv-ketel onderhoud

U profiteert van vele voordelen als u uw cv-ketel onderhoud uitbesteedt aan ASN Installaties. Onze experts komen periodiek bij u langs om uw ketel volledig na te kijken. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om spoedeisende klussen voor u te klaren. Zo bent u verzekerd van een goed werkende verwarming. Door periodiek langs te komen verkleinen we de kans op storingen en gaat uw ketel langer mee. De voordelen van cv-ketel onderhoud door ASN Installaties op een rijtje:

  • Periodiek onderhoud door vakmensen
  • Langere levensduur van uw ketel
  • 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen
  • Lager energieverbruik
  • Minder kans op storingen
  • Veiligere cv-ketel, voorkom schadelijke gassen of lekkage

Cv-ketel onderhoudscontract

Wilt u verzekerd zijn van een optimaal werkende cv-ketel? Maak dan gebruik van het handige cv-ketel onderhoudscontract van ASN Installaties! Met dit contract hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw ketel. Onze monteurs komen langs voor periodiek onderhoud zodat u gegarandeerd kunt genieten van een warm huis en, indien u een combiketel heeft, heerlijk warm water. Wij hebben maar liefst vier serviceabonnementen voor de cv! Hierdoor kiest u eenvoudig het cv-ketel onderhoudscontract dat het beste past bij uw situatie en wensen.

Periodiek onderhoud cv-ketel

Het is bijzonder belangrijk om periodiek onderhoud van uw cv-ketel uit te laten voeren. Alleen zo weet u zeker dat uw ketel goed functioneert en kunnen gebreken snel verholpen worden. Bij alle onderhoudscontracten van ASN Installaties is periodiek onderhoud inbegrepen. Onze experts kijken uw ketel helemaal na en stellen eventuele gebreken vast. Heeft u interesse in periodiek onderhoud aan uw cv-ketel en wilt u dat we bij u langskomen? Sluit dan direct een serviceabonnement voor uw cv-ketel af via de website!

Actie cv-ketel onderhoud

Wilt u een nieuwe cv-ketel kopen? Bij ASN Installaties snappen we dat dit erg duur kan zijn. Daarom hebben we speciaal voor u een voordelige cv-ketel actie! Naast deze scherpe actie om een cv-ketel te kopen, kunt u ook voor het onderhoud bij ons terecht. Om de kosten extra te drukken hebben wij hier speciale tarieven voor. Met onze serviceabonnement cv actie bent u voor een scherpe prijs verzekerd van goed onderhoud en een optimaal functionerende ketel. Geniet zorgeloos van een aangenaam warme woning met onze actie voor een cv-ketel en voordelig onderhoud!

Cv-ketel onderhoud door ASN Installaties

U kunt bij ons zowel een cv-ketel huren als kopen. In beide gevallen kunt u het cv-ketel onderhoud door ASN Installaties laten uitvoeren. Als u kiest voor huren, dan zit het onderhoud al bij de huurprijs inbegrepen. Voor een gekocht toestel kunt u voordelig een serviceabonnement afsluiten. Wilt u meer informatie over cv-ketel onderhoud door ASN Installaties? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Wilt u naast uw cv-ketel ook andere apparaten laten onderhouden door onze vakmensen? Zij staan tevens voor u klaar met het onderhoud van bijvoorbeeld uw zonnepanelen, zonneboiler of warmtepomp. U bekijkt de tarieven hieronder!

Cv-ketel onderhoud

Hoe vaak heeft een cv-ketel onderhoud nodig?

Dat hangt af van hoe vaak de fabrikant dit voorschrijft. Sommige cv-ketels hebben elk jaar een onderhoudsbeurt nodig, andere modellen om de twee of drie jaar. Wanneer u een cv-ketel aanschaft bij ASN installaties, kunt u direct een onderhoudscontract afsluiten. Wij stemmen het periodiek onderhoud af op uw type cv-ketel. Heeft u al een cv-ketel staan? Vraag dan online een onderhoudscontract bij ons aan.

Wat kost een onderhoudsbeurt voor een cv-ketel?

Op de website van ASN Installaties vindt u een handige overzichtstabel waarop de huidige tarieven vermeld staan. Wij bieden per type cv-ketel verschillende onderhoudspakketten aan, dat zijn van laag naar hoog: Basis (alleen periodiek onderhoud), Comfort (+verhelpen van storingen), Comfort Plus (+ vergoeding materiaalkosten) en Comfort Plus Extra, waarbij ook randapparatuur wordt vergoed. Hoe uitgebreider het pakket, hoe uitgebreider de service en de dekking!

Is cv onderhoud verplicht?

Bij cv-ketels op gas met een vermogen van 20-100 kW is periodiek cv onderhoud niet verplicht, maar wel aanbevolen. U verlengt de levensduur van uw ketel, verlaagt uw energieverbruik, verkleint de kans op storingen en u voorkomt gevaarlijke situaties die kunnen optreden als gevolg van lekkages of koolmonoxide vorming. Bij een vermogen van meer dan 100 Kw is het verplicht om uw cv-ketel minstens één keer in de vier jaar te laten onderhouden. Bekijk voor de precieze richtlijnen naar de betreffende pagina van de Rijksoverheid. Kijk bij ketels die niet op gas worden gestookt naar de richtlijnen van de fabrikant.

Waarom cv serviceabonnement van ASN Installaties?

Bij ASN Installaties kiest u voor het onderhoudspakket dat past bij uw wensen en de leeftijd van uw cv-ketel. Onze Comfort, Comfort Plus, en Comfort Plus Extra pakketten zijn vooral de moeite waard bij nieuwere ketels. Daarbij worden eventuele materiaalkosten vergoed. Als een cv-ketel op leeftijd is, loont het minder om u hiervoor te verzekeren. Sluit u bij ons een onderhoudscontract af? Dan heeft u geen omkijken meer naar uw ketel. Onze monteur maakt namelijk een afspraak met u zodra het weer tijd is voor periodiek onderhoud!

Uw producten (0)

Totaalbedrag p.m.

€ 0,00

U heeft nog geen producten geselecteerd

Tarieven 2024

Selecteer uw gewenste product(en) hieronder in de tabel
Serviceabonnementen
Basis
Comfort
Comfort +
Comfort + extra
Cv-toestel (0 t/m 49,9 kw)
Gashaard of gevelkachel
Geiser of boiler (huishoudelijk gebruik)
Directe luchtverwarming
Indirecte luchtverwarming
Mechanische ventilatie
Warmteterugwin-unit
Zonnepanelen
Zonneboiler-set
Waterontharder
Warmtepomp t/m 8KW
Hybride warmtepomp t/m 8KW en ketel
Warmtepompboiler
Split airco 1 buitendeel & 1 binnendeel
Airco elk extra binnendeel van een multisplit
Jaarlijkse inspectie van de installatie
Eenmalige ketelcheck
Eenmalig onderhoud
Eenmalige veiligheidscontrole gasinstallatie
Eenmalige veiligheidscontrole elektrische installatie
Gecombineerde veiligheidscontrole
Reinigen ventilatiekanalen mechanische afzuiging
Reinigen ventilatiekanalen warmteterugwin-unit

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend