Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

U wordt geheel ontzorgd als u bij ASN Installaties een serviceabonnement afsluit. Door bijvoorbeeld uw cv-ketel of gashaard te laten onderhouden, geeft u het apparaat een langere levensduur. Onze monteurs zijn erkende monteurs die getraind zijn volgens de laatste opleiding en scholing. Zo weet u zeker dat het onderhoud veilig en professioneel gebeurt. Kies daarom voor een serviceabonnement bij ASN Installaties! Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende soorten serviceabonnement die we u bieden. 

Soorten serviceabonnementen

Voor verschillende apparaten ziet u hieronder de serviceabonnement tarieven die u betaalt per maand. Bij ASN Installaties hebben we servicepakketten voor onderhoud aan onder andere uw cv-ketel, zonnepanelen en geiser. Gaat u een cv-ketel huren? Hier zijn de onderhoudskosten bij inbegrepen! De serviceabonnement tarieven verschillen per servicepakket. Zo kunt u kiezen voor periodiek onderhoud, verhelpen van storingen, materiaalkosten en/of randapparatuur. Bij de laatste twee gaat het om het vervangen van verschillende onderdelen.

Uw producten (0)

Totaalbedrag p.m.

€ 0,00

U heeft nog geen producten geselecteerd

Tarieven 2022

Selecteer uw gewenste product(en) hieronder in de tabel
Serviceabonnementen
Basis
Comfort
Comfort +
Comfort + extra
Cv-toestel (0 t/m 49,9 kw)
Gashaard of gevelkachel
Geiser en boiler (huishoudelijk gebruik)
Directe luchtverwarming
Indirecte luchtverwarming
Mechanische ventilatie
Warmteterugwin-unit
Zonnepanelen
Zonneboiler-set
Waterontharder
Warmtepomp (0 t/m 8kW)
Hybride warmtepomp + (0 t/m 8kW)
Warmtepompboiler
Split airco 1 buitendeel & 1 binnendeel
Airco elk extra binnendeel van een multisplit
Jaarlijkse inspectie van de installatie
Eenmalige ketelcheck
Eenmalig onderhoud
Eenmalige veiligheidscontrole gasinstallatie
Eenmalige veiligheidscontrole elektrische installatie
Gecombineerde veiligheidscontrole
Reinigen ventilatiekanalen mechanische afzuiging
Reinigen ventilatiekanalen warmteterugwin-unit

 

Let op: de tarieven van onze serviceabonnementen zijn per 1 juli 2022 gewijzigd. U vindt hierboven de nieuwe tarieven.

Prijswijziging per 1 juli 2022

De huidige ontwikkelingen in de samenleving volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Wij ervaren hierdoor allemaal de gevolgen van het afnemen van de beschikbaarheid van materialen en het stijgen van de prijzen. Dit geldt ook voor ons bedrijf.

Prijsstijgingen konden tot nu toe met onze bestaande tarieven worden gecompenseerd. De grondstof- en materiaalkosten in onze sector zijn in bepaalde gevallen reeds met 10 tot 15% gestegen. Dit geldt ook voor de brandstofprijzen. Fabrikanten hebben tevens aangegeven dat materiaalkosten vanaf 1 juli 2022 opnieuw zullen stijgen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt bepaalde kosten door te berekenen aan onze klanten. Het gevolg is dat onze tarieven per 1 juli 2022 met gemiddeld 4% worden verhoogd.

Wij beseffen dat deze prijsaanpassingen vervelend voor u zijn. De wereldwijde situatie is grillig en op korte termijn is er geen zicht op verbetering. Het enige dat wij momenteel kunnen doen is u zo transparant mogelijk informeren en hopen op uw begrip.

Jaarlijkse inspectie

Standaard hanteren wij een onderhoudsfrequentie van 24 maanden. Wilt u extra zekerheid dan kunt u bij ASN Installaties ook kiezen voor een extra jaarlijkse inspectie. Dit houdt in dat het toestel elk jaar doorgemeten en beoordeeld zal worden door een vakbekwame monteur. Wenst u hier gebruik van te willen maken dan kan dat voor een meerprijs van €5.20 per maand op uw huidige abonnement.

Let op:
- Dit tarief is voor particulier gebruik. Voor zakelijk of industrieel gebruik vraag naar de voorwaarden.
- De minimale contractduur is 24 maanden.

Serviceabonnement voordelen

Profiteer bij ASN Installaties van onze serviceabonnement voordelen. Zo zijn onze vakmannen 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Daardoor kunt u rekenen op een snelle service bij bijvoorbeeld een storing. Andere serviceabonnement voordelen zijn:

  • Langere levensduur
  • Lager energieverbruik
  • Minder kans op storingen
  • Veiliger toestel

Serviceabonnement bij ASN Installaties

Zorg voor optimaal onderhoud van al uw apparaten door een serviceabonnement bij ASN Installaties af te sluiten. Ook als u uw oude ketel wilt laten vervangen voor een nieuwe cv-ketel bent u bij ons aan het juiste adres! Combineer de aankoop van uw ketel of andere apparaten met een serviceabonnement bij ASN Installaties. Wij nemen zelf contact met u op over het onderhoud. Zo bent u verzekerd van een veilige werking van al uw apparaten.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend