Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Serviceabonnement

U wordt geheel ontzorgd als u bij ASN Installaties een serviceabonnement afsluit. Door bijvoorbeeld uw cv-ketel of gashaard te laten onderhouden, geeft u het apparaat een langere levensduur. Wij voorzien u van erkende monteurs die getraind zijn volgens de laatste opleiding en scholing. Zo weet u zeker dat het onderhoud veilig en professioneel gebeurt. Kies daarom voor een serviceabonnement bij ASN Installaties! Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende soorten serviceabonnement die we u bieden. 

Voorjaarsactie koolmonoxidemelder: bij het afsluiten van een serviceabonnement bieden wij een koolmonoxidemelder aan voor slechts € 25,00 inclusief btw en inclusief montage (bij een Basis- of Comfort-abonnement kost deze € 45,00 incl. btw en montage). Bekijk hier de gehele actie. Na het aanvinken van het door u gewenste serviceabonnement wordt u naar een formulier geleid waar u de melder kunt aanvinken. 

Uw producten (0)

Totaalbedrag p.m.

€ 0,00

U heeft nog geen producten geselecteerd

Tarieven 2019

Selecteer uw gewenste product(en) hieronder in de tabel
Serviceabonnementen
Basis
Comfort
Comfort +
Comfort + extra
Cv-toestel (0 t/m 45 kw)
Zonnepanelen
Zonneboiler-set
Zonnegascombi (0 t/m 39 kw)
Warmtepomp
Gashaard of gevelkachel
Geiser en boiler (tot 275 ltr)
Directe luchtverwarming
Indirecte luchtverwarming
Mechanische ventilatie
Warmteterugwin-unit
Gaswasdroger
Pelletkachel
Waterontharder

Let op: de tarieven van onze serviceabonnementen zijn per 1 januari 2019 gewijzigd. U vindt hierboven de nieuwe tarieven.

U heeft de keuze uit vier servicepakketten: Basis, Comfort, Comfort Plus en Comfort Plus Extra. Circa één keer per 18 maanden komt er een monteur bij u langs voor het onderhoud van uw apparaat. Voor de soorten serviceabonnementen waarbij het verhelpen van storingen inbegrepen zijn, betaalt u geen voorrijkosten bij deze storingen.  De soorten serviceabonnementen waarbij materiaalkosten en/of randapparatuur inbegrepen zijn, geldt een maximum van € 250 per jaar. De Comfort Plus en Comfort Plus Extra pakketten zijn alleen beschikbaar voor cv-ketels die jonger dan 5 jaar zijn.

Serviceabonnement voordelen

Profiteer bij ASN Installaties van onze serviceabonnement voordelen. Zo zijn onze vakmannen 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Daardoor kunt u rekenen op een snelle service bij bijvoorbeeld een storing. Andere serviceabonnement voordelen zijn:

  • Lager energieverbruik
  • Minder kans op storingen
  • Veiligheid

Bekijk ook eens onze serviceabonnement cv-ketel actie. U krijgt op een serviceabonnement voor uw cv-ketel maar liefst 60% korting in het eerste jaar en eenmalig een gratis controle van uw cv-ketel!

Soorten serviceabonnementen

Voor verschillende apparaten ziet u hieronder de serviceabonnement tarieven die u betaalt per maand. Bij ASN Installaties hebben we servicepakketten voor onderhoud aan onder andere uw cv-ketel, zonnepanelen en geiser. Gaat u een cv-ketel huren? Hier zijn de onderhoudskosten bij inbegrepen! De serviceabonnement tarieven verschillen per servicepakket. Zo kunt u kiezen voor periodiek onderhoud, verhelpen van storingen, materiaalkosten en/of randapparatuur. Bij de laatste twee gaat het om het vervangen van verschillende onderdelen.

Serviceabonnement bij ASN Installaties

Zorg voor optimaal onderhoud van al uw apparaten door een serviceabonnement bij ASN Installaties af te sluiten. Ook als u uw oude ketel wilt laten vervangen voor een nieuwe cv-ketel bent u bij ons aan het juiste adres! Combineer de aankoop van uw ketel of andere apparaten met een serviceabonnement bij ASN Installaties. Onze monteur neemt zelf contact met u op over het onderhoud. Zo bent u verzekerd van een veilige werking van al uw apparaten.

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend