Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Dan kunt u bij ASN Installaties een hoogwaardige cv-ketel kopen of huren. Ons ruime assortiment biedt voor iedereen de juiste cv-ketel.

De voordelen op een rij

  • Deskundig advies op maat voor een toestel passend bij uw situatie
  • Volledige ontzorging van advies, tot installatie en onderhoud
  • Goed te combineren met duurzame apparaten

Cv-ketel kopen inclusief installatie

Als u zeker wilt zijn van een optimaal werkende cv-ketel, kunt u uw cv-ketel kopen inclusief installatie. Als u een cv-ketel wilt kopen inclusief installatie, kunt u kiezen voor ons standaardinstallatie-pakket. Uw oude cv-ketel wordt gedemonteerd en uw nieuwe cv-ketel wordt vakkundig opgehangen. Wij gaan pas weg als uw nieuwe cv-ketel optimaal functioneert!

Remeha ketel die in 2019 als beste uit de test kwam

HR cv ketel. De HR ketel krijgt een hoger rendement dan traditionele ketels doordat het koude water dat terug komt via een warmte wisselaar voorverwarmd wordt door rookgassen

HR cv-ketel kopen

Een HR cv-ketel, ook wel bekend als Hoog Rendement cv-ketel, stookt op lage temperatuur waardoor u altijd een rendement van tenminste 90% behaalt. Bij ASN Installaties hebben we diverse merken en modellen HR-ketels in ons assortiment. Wilt u voordelig een nieuwe HR cv-ketel kopen? 

Combi cv-ketel kopen

Verwarm uw huis en tapwater eenvoudig door een combi cv-ketel te kopen. Deze cv-ketel combineert de functies van een cv-ketel en boiler. U hoeft hierdoor maar 1 systeem te installeren waardoor u minder ruimte nodig heeft in huis. Daarnaast scheelt het ook aanzienlijk in de aanschafkosten. 

Nefit combi cv ketel. Zorgt voor het verwarmen van de woning en zorgt voor warm water uit de kraan, douche of bad.

Intergas kompact. Zorgt voor minimalisatie van waterverlies en een optimale warmteoverdracht.

Cv-ketel huren

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel, maar wilt u niet in één keer een groot bedrag uitgeven? Dan kunt u bij ASN Installaties een cv-ketel huren. U betaalt in dat geval maandelijks een vast bedrag. Hier zitten de kosten voor de cv-ketel en onderhoud bij inbegrepen. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige, nieuwe cv-ketel en een vakkundig periodiek onderhoud.

 

De beste oplossing voor uw woning

Welke cv-ketel de juiste is hangt af van vele factoren. Onder andere uw wensen, uw huishouden en uw woning zijn van invloed. Bij de keuze van uw cv-ketel is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

  • De grootte van uw woning
  • Het soort woning. Heeft u een vrijstaand huis, hoekwoning of appartement?
  • De isolatie van uw huis
  • Wilt u een cv-ketel met of zonder warmwatervoorziening?
  • Hoeveel warmwater comfort wilt u?
  • Wilt u gelijktijdig kunnen douchen en afwassen?

 

Kies voor volledige ontzorging met service en onderhoud

Met een Serviceabonnement van ASN Installaties wordt u volledig ontzorgd. Met periodiek onderhoud van de cv-ketel geeft u het apparaat een langere levensduur en heeft u een beter energierendement. Onze erkende monteurs verzorgen veilig en professioneel onderhoud en denken mee met uw situatie.

Lees-meer-button

 

Kies voor vakwerk en optimaal rendement

Kies voor hoge kwaliteit en puur vakwerk. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend en gratis deskundig advies over de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag welke cv-ketels passen bij uw woning en huishouden. Wilt u een cv-ketel kopen bij ASN Installaties? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Bij ASN Installaties staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom denken we graag met u mee als u uw nieuwe cv-ketel wilt combineren met bijvoorbeeld zonnepanelen of vervangen voor een warmtepomp.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend