Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Cv-ketel kopen

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Dan kunt u bij ASN Installaties een hoogwaardige cv-ketel kopen. Ons ruime assortiment biedt voor iedereen de juiste cv-ketel. Welke cv-ketel de juiste is hangt af van vele factoren. Onder andere uw wensen, uw huishouden en uw woning zijn van invloed. Bij de keuze van uw cv-ketel is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

  • De grootte van uw woning
  • Het soort woning. Heeft u een vrijstaand huis, hoekwoning of appartement?
  • De isolatie van uw huis
  • Wilt u een cv-ketel met of zonder warmwatervoorziening?
  • Hoeveel warmwater comfort wilt u?
  • Wilt u gelijktijdig kunnen douchen en afwassen?

Wilt u liever een cv-ketel huren in plaats van een cv-ketel kopen? Ook dat kan bij ASN Installaties. Welke mogelijkheid u ook kiest, wij leveren altijd cv-ketels van hoge kwaliteit!

Cv-ketel kopen inclusief installatie

Als u zeker wilt zijn van een optimaal werkende cv-ketel, kunt u uw cv-ketel kopen inclusief installatie. Bij deze optie komen wij niet alleen uw nieuwe cv-ketel afleveren, maar zorgen onze deskundige medewerkers ook voor een goede installatie. Als u een cv-ketel wilt kopen inclusief installatie, kunt u kiezen voor ons standaardinstallatie pakket. Uw oude cv-ketel wordt gedemonteerd en uw nieuwe cv-ketel wordt vakkundig opgehangen. Wij gaan pas weg als uw nieuwe cv-ketel optimaal functioneert!

HR cv-ketel kopen

Bij ASN Installaties kunt u onder andere een HR cv-ketel kopen. Deze Hoog Rendement cv-ketels werken op aardgas. De HR-ketels stoken op lage temperatuur waardoor u altijd een rendement van tenminste 90% behaalt. Bij ASN Installaties hebben we diverse merken en modellen HR-ketels in ons assortiment. Wilt u voordelig een nieuwe HR cv-ketel kopen? Bij ASN Installaties betaalt u nooit teveel voor uw cv-ketel!

Combi cv-ketel kopen

Verwarm uw huis en tapwater eenvoudig door een combi cv-ketel te kopen. Deze cv-ketel combineert de functies van een cv-ketel en boiler. U hoeft hierdoor maar 1 systeem te installeren waardoor u minder ruimte nodig heeft in huis. Daarnaast scheelt het ook aanzienlijk in de aanschafkosten. Wilt u graag weten of u beter een solo of combi cv-ketel kunt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Cv-ketel kopen Nefit

Als u een nieuwe cv-ketel wilt kopen van Nefit, zit u goed bij ASN Installaties! Nefit is een absoluut topmerk in de cv-ketel branche. Het bedrijf bestaat al ruim een eeuw, maar kreeg pas echte bekendheid toen het de HR-ketel introduceerde in de jaren 80. Nefit heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, een eigenschap die perfect past bij ASN Installaties. Wij hebben diverse Nefit cv-ketels in ons aanbod en helpen u graag bij het vinden van het juiste model. Als u bij ons een cv-ketel wilt kopen van Nefit, komen onze monteurs graag langs om deze voor u te installeren!

Cv-ketel kopen bij ASN Installaties

Onze experts hebben ervaring met de installatie en het onderhoud van vele soorten cv-ketels. Als u besluit een nieuwe cv-ketel te kopen bij ASN Installaties, kiest u daardoor voor hoge kwaliteit en puur vakwerk. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend en gratis deskundig advies over de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag welke cv-ketels passen bij uw woning en huishouden. Wilt u een cv-ketel kopen bij ASN Installaties? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Of neem zelf contact op voor meer informatie:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen

Informeer mij vrijblijvend