Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Houd de luchtkwaliteit in uw woning optimaal met een ventilatiesysteem van ASN Installaties. Door middel van ventilatie gaat u vocht tegen en daarmee ook condens en schimmelvorming. Een goed alternatief voor ventilatie is luchten door een raam open te zetten. Het nadeel van deze methode is dat het maar beperkt werkt en er tegelijkertijd warmte ontsnapt uit uw woning. Met een ventilatiesysteem blijft de luchtkwaliteit in uw huis 24 uur per dag uitstekend.

Voordelen ventilatiesysteem

  • Uitstekende luchtkwaliteit
  • Minder vochtige lucht
  • Subsidie beschikbaar

 

Ventilatiesysteem voor uw woning

U bespaart op uw energiekosten wanneer u een hoogwaardig ventilatiesysteem in huis haalt. Door het systeem wordt de lucht in uw woning droog in plaats van vochtig. Uw nieuwe cv-ketel warmt droge lucht sneller op dan vochtige lucht. U kunt uw ventilatiesysteem ook combineren met warmteterugwinning. Dit is een proces waarbij warme lucht uit uw woning wordt gebruikt om verse lucht te verwarmen of af te koelen. Een ventilatiesysteem in uw huis in combinatie met warmteterugwinning is goed voor het milieu.

Thuis ventilatiesysteem

Ventilator zorgt voor een schone en zuivere lucht

Ventilatiesysteem-box

Wilt u een handige ventilatiesysteem-box kopen bij ASN Installaties? U krijgt er een gratis afstandsbediening bij! Ook verzorgen onze vakmensen de installatie, zodat u zeker weet dat u gebruikmaakt van een veilig systeem. Bent u benieuwd naar meer van onze duurzame apparaten? Kijk dan eens bij onze warmtepompen en zonnepanelen. Bij ASN Installaties staat energiezuinigheid hoog in het vaandel! Ook daarom koopt u uw ventilatiesysteem-box bij ons.

Onderhoud ventilatiesysteem

U heeft geen omkijken meer naar uw ventilatiesysteem met het onderhoud van ASN Installaties. Een vakkundige monteur zal periodiek langskomen om uw systeem te controleren. Zo profiteert u van een optimale werking van uw installatie, wat uw gezondheid ten goede komt. Sluit een serviceabonnement af bij ASN Installaties en u wordt compleet ontzorgd in het onderhoud van uw ventilatiesysteem. Heeft u verder nog vragen over het systeem? Neem gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie.

Subsidie ventilatiesysteem

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een ventilatiesysteem en subsidie? Bij ASN Installaties vertellen we u graag meer. Als u twee of meer energiebesparende maatregelen toepast in uw woning, ontvangt u de subsidie Energiebesparen. Hierbij is het van belang dat u kiest voor een CO2-gestuurd ventilatiesysteem of een systeem met warmteterugwinning. Bij ASN Installaties helpen wij u graag met de aanvraag van subsidie op uw ventilatiesysteem. Profiteer van onze uitgebreide service!

In elke kamer in het huis schone en zuivere lucht

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend