Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Bent u op zoek naar een nieuw apparaat om uw water mee te verwarmen? Dan kunt u bij ASN Installaties een boiler kopen. Wij hebben diverse boilers in ons assortiment. Zo vindt u bij ons onder andere zonneboilers en elektrische boilers in verschillende afmetingen. Welk formaat het meest geschikt is, hangt onder andere af van uw woning en de grootte van uw huishouden. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag als u bij ons een boiler wilt kopen.

Een boiler die wordt vastgehouden door een monteur van ASN Installaties.

Boiler kopen of huren

Bij ASN Installaties bent u aan het goede adres als u een boiler wilt kopen of huren. Wij hebben een ruim aanbod aan systemen waardoor u bij ons altijd een passend model vindt voor een scherpe prijs. Het kopen van een boiler is een grote uitgave. Ziet u dit niet zitten, dan kunt u bij ons een boiler huren. U betaalt dan eenmalig de installatiekosten en daarna maandelijks een vast bedrag.

 

Voor dit bedrag profiteert u van de volgende voordelen:

 • Gratis vervanging kapotte onderdelen
 • Geen hoge aanschafkosten
 • Geen onverwachte uitgaven
 • Service en onderhoud zijn inbegrepen
 • U kunt het huurcontract tussentijds beëindigen
 • 24 uur per dag spoedservice in geval van storing

Bekijk hier onze huurvoorwaarden >

Heeft u weinig ruimte in huis en wilt u daarom liever geen apart toestel zoals een boiler kopen of huren voor uw warmwatervoorziening? Dan kunt u bij ons ook een hr-ketel kopen. Met één van onze hoogwaardige combiketels regelt u de verwarming en warm water eenvoudig met één apparaat.

Water dat uit de kraan stroomt

Verschil koop geiser of boiler

Geisers en boilers lijken veel op elkaar, beide leveren warm water. Toch zit er een verschil tussen een geiser of een boiler kopen. De boiler is een groot, geïsoleerd vat waarin een voorraad water van 10 tot 120 liter op temperatuur gehouden wordt. Een geiser verwarmt het water pas als u de warme kraan opendraait. Het verschil tussen een geiser of boiler kopen is belangrijk als u op zoek bent naar een nieuw systeem. Beide varianten hebben voordelen. Of een geiser, boiler of misschien wel een nieuwe cv-ketel beter is, hangt volledig af van uw situatie. Onze ervaren medewerkers adviseren u hier graag in.

De voordelen van een (elektrische) boiler:

 • Kan meerdere ruimtes tegelijkertijd van water voorzien
 • Water heeft een constante temperatuur
 • Direct een krachtige waterstroom
 • Geen preventief onderhoud nodig
 • Warm water op in de uren dat er een lager energietarief geldt
 • Een zonneboiler draait op duurzame energie

De voordelen van een geiser:

 • Goedkopere manier van verwarmen van water
 • Geen energieverlies, want het water hoeft niet op temperatuur te worden gehouden
 • Er is altijd voldoende warm water beschikbaar

Waterzijdig inregelen

Om extra energie te besparen kunt u bij ons niet alleen een boiler kopen en laten installeren, maar ook uw verwarmingssysteem laten renoveren. Door het waterzijdig inregelen van uw systeem wordt de warmte beter verdeeld. Hierdoor daalt uw gasverbruik. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

 

Kies voor volledige ontzorging met service en onderhoud

Met een Serviceabonnement van ASN Installaties wordt u volledig ontzorgd. Met periodiek onderhoud van de boiler geeft u het apparaat een langere levensduur en heeft u een beter energierendement. Onze erkende monteurs verzorgen veilig en professioneel onderhoud en denken mee met uw situatie.

Kraan met stromend warm water

Boiler kopen bij ASN Installaties

Als u ervoor kiest uw boiler te kopen bij ASN Installaties, kiest u voor een duurzaam en betrouwbaar bedrijf. Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken en een gerenommeerd certificaat. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met de levering, installatie en het onderhoud van geisers, boilers en cv-installaties. Hierdoor kunnen wij u uitgebreid adviseren en u altijd een passend systeem aanbieden. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het kopen van een boiler bij ASN Installaties

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend