Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

ASN Installaties is een professionele organisatie die hoge kwaliteitsnormen hanteert. Het behalen en behouden van garanties en certificaten is voor ons van groot belang.

Techniek Nederland

ASN Installaties is lid van Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI): de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Het belang van deze sector voor de ontwikkeling van Nederland is groot en groeit sterk. Techniek speelt een steeds belangrijkere rol in het realiseren van wezenlijke maatschappelijke veranderingen voor ons land. Denk bijvoorbeeld aan de energietransitie, grote uitdagingen rondom verstedelijking, infrastructuur en mobiliteit, of veilig en gezond langer thuis wonen. Meer dan welke sector ook maakt de techniek innovaties praktisch toepasbaar en daardoor maatschappelijk relevant.

Techniek Nederland zal de belangen van de leden en van de sector als geheel sterker dan ooit behartigen, zowel op regionaal als op nationaal niveau. De leden van Techniek Nederland zijn technische experts en ontwikkelen zich tot dienstverleners op een breed terrein. Deze leden plaatsen niet alleen technische systemen, maar voeren ook de regie over complexe technische projecten, van ontwerp en plaatsing tot beheer en onderhoud. Techniek Nederland zal die rol de komende jaren benadrukken en versterken.

Kenteq

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij vinden het up-to-date houden van het vakmanschap noodzakelijk om continuïteit te garanderen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de werknemers van de toekomst.

InstallQ

Vanaf 1 januari 2019 zijn alle regelingen van de stichtingen KvINL en Sterkin ondergebracht in de nieuwe organistatie InstallQ. Daarmee ontstaat één stichting die praktisch alle kwaliteitsregelingen voor de installatiebranche beheert en uitvoert. Het doel van InstallQ is om via deugdelijke kwaliteitsregelingen de kwaliteit en de veiligheid van installaties in Nederland te vergroten.

Met onze InstallQ certificeringen en erkenningen maken wij onze kwaliteiten aantoonbaar voor opdrachtgevers in met name de zakelijke markt en ons onderscheiden als technisch specialist. Ook tonen wij hiermee aan dat wij adequaat opgeleide mensen in dinsten hebben en dat de kwaliteit van onze installaties met enige regelmaat wordt gecontroleerd.

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend