Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

ASN Installaties is een professionele organisatie die hoge kwaliteitsnormen hanteert. Het behalen en behouden van garanties en certificaten is voor ons van groot belang.

Techniek Nederland

ASN Installaties is lid van Techniek Nederland. De leden van Techniek Nederland zijn technische experts en ontwikkelen zich tot dienstverleners op een breed terrein. Deze leden plaatsen niet alleen technische systemen, maar voeren ook de regie over complexe technische projecten, van ontwerp en plaatsing tot beheer en onderhoud. Techniek Nederland zal die rol de komende jaren benadrukken en versterken.

Erkend leerbedrijf

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de generatie van de toekomst en jeugd de enthousiasmeren voor installatietechniek en duurzaamheid. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf. Ben je op zoek naar een stageplek of wil je werken en leren combineren? Neem dan contact met ons op.

InstallQ

Vanaf 1 januari 2019 zijn alle regelingen van de stichtingen KvINL en Sterkin ondergebracht in de nieuwe organistatie InstallQ. 

Met onze InstallQ certificeringen en erkenningen maken wij onze kwaliteiten aantoonbaar voor opdrachtgevers in met name de zakelijke markt en onderscheiden we on als technisch specialist. De kwaliteit van onze  installaties wordt met regelmaat gecontroleerd en onze medewerkers hebben de benodigde achtergrond en opleiding voor de uit te voeren werkzaamheden.

Stichting zonne energie recycling nederland

Wij zijn aangesloten bij stichting Stichting Zonne-energie Recycling Nederland (ZRN) want wij geloven in een duurzaam en circulair werkproces.

 

Milieubarometer

ASN Installaties brengt de CO2- en milieu-impact in kaart met de Milieubarometer, een zeer gebruiksvriendelijk online monitoringsinstrument. Met behulp van de Milieubarometer brengen we onze milieu-impact in kaart en monitoren we de milieuwinst die we maken.

Certified Management System VCA

Via TÜV Rheinlandzijn wij VCA gecertificeerd voor het monteren van zonnepanelen, warmtepompen en CV-installaties voor de utiliteitssector. Zo weet je dat installaties altijd veilig en vertrouwd plaatsvinden.

Kies voor volledige ontzorging met een Serviceabonnement van ASN Installaties. Vraag nu vrijblijvend advies aan

Informeer mij vrijblijvend