Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Keurmerken en Certificeringen

ASN Installaties is een professionele organisatie die hoge kwaliteitsnormen hanteert. Het behalen en behouden van garanties en certificaten is voor ons van groot belang.

Uneto-VNI

ASN Installaties is lid van UNETO-VNI: de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. UNETO-VNI zorgt ervoor dat de branche een positief imago heeft. De leden worden gewaardeerd om hun innovatieve kracht en probleemoplossend vermogen. Het merk UNETO-VNI staat voor integer, betrouwbaar en vakmanschap.

Kenteq

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij vinden het up-to-date houden van het vakmanschap noodzakelijk om continuïteit te garanderen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de werknemers van de toekomst.

Sterkin

De belangrijkste eisen waar een erkende Sterkin Installateur aan moet voldoen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld en normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen. Dat is een goede reden om voor de erkende Sterkin Installateur te kiezen.

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend