Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

ASN Installaties vindt het belangrijk om samen te werken met andere bedrijven en kennis te delen. Wij zijn onder andere Freon en koploper bij de Freonen fan Fossylfrij Fryslân, partner van Eneco ‘Ferbûn in Duorsum’ en aangesloten bij Meer Met Minder en Duurzaam Bouwloket. Daarnaast zijn wij onderdeel van het consortium Goed Bezig.

Volledig op fossielvrije energie? Wij gaan met de Freonen fan Fossylfrij Fryslân laten zien dat wij het kunnen! En dat doen we met een grote groep van bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties die op een unieke manier verbonden zijn als Freonen (vrienden). Doen, dat is het belangrijkste. Met elkaar maken we grote stappen in de duurzame energie, maar ook in het laten zien waarin Fryslân al koploper is. Want er gebeurt veel. En zeker ook belangrijk: we doen dat met veel leuke activiteiten, waaronder de Elfwegentocht. 2 weken lang reizen zonder een druppel benzine of diesel. Dat is nog nooit ergens vertoond en wij zijn er deel van!

Lees hier meer

Doen, dat gebeurt ook in de diverse Freonenprojecten: want met elkaar creëren we nieuwe kansen en geven we de groene economie een groeispurt.

Partner Eneco

ASN Installaties en Eneco verbonden in duurzaamheid

Sinds 1 maart 2011 is ASN Installaties een zelfstandig installatiebedrijf. Daarvoor was ASN Installaties onderdeel van Eneco. Net als Eneco kiezen wij voor een duurzame koers. Samen kunnen we meer bereiken om Friesland duurzaam te maken. Daarom zijn ASN Installaties en Eneco partners in duurzaam: “Ferbûn in duorsum”.

Meer met Minder

Wij zijn erkend Meer Met Minder aanbieder! Meer Met Minder is de nationale energiebesparingsaanpak voor bestaande woningen en andere gebouwen. Het doel van Meer Met Minder is om bestaande woningen en gebouwen gemiddeld 20 tot 30% energiezuiniger te maken. Als Meer Met Minder aanbieder zijn wij gespecialiseerd in energiebesparing. Dat betekent voor u:

  • Op maat informatie over de energiebesparingmogelijkheden in uw woning;
  • Wij zoeken de subsidies uit waarvoor u in aanmerking komt;
  • Ondersteuning bij de aanvraag; dit scheelt u natuurlijk een hoop tijd en moeite;
  • Advies bij aanschaf van energiebesparende producten;
  • Installatie van de producten;
  • Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een energiezuinige en comfortabele woning.

Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwloket

ASN Installaties is partner van Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwloket helpt woningeigenaren verder met gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van hun woning. Dit doen zij in opdracht van 145 nederlandse gemeenten en in samenwerking met lokale initiatieven en uitvoerende bedrijven, waaronder ASN Installaties.

Groene Onderdelen Programma Rensa

ASN Installaties gaat voor groen!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat hoog in het vaandel bij ASN Installaties. Dit heeft onder andere geleid tot een intensieve samenwerking met Fossielvrij Ondernemen en het winnen van de koploperprijs MVO voor het MKB in 2014. Deelname aan het Groene Onderdelen Programma van Rensa, onze leverancier in ventilatie- en verwarmingsonderdelen, is een volgende stap in verduurzaming.

Groene Onderdelen

Groene Onderdelen zijn gebruikte originele onderdelen die afkomstig zijn van bestaande cv-ketels. Het merendeel van deze onderdelen zijn nog in een uitstekende staat. Ze gaan voor een tweede leven naar een revisiebedrijf waar ze gecontroleerd, opgeknapt en indien nodig hersteld worden.

Minstens zo goed als nieuw!

Elk type onderdeel heeft zijn eigen herstelproces krijgt hierdoor exact dezelfde specificaties als een nieuw fabrieksonderdeel. Daarbij is dit onderdeel uitvoerig getest. Het resultaat; een onderdeel dat minstens zo goed is als nieuw!

Extra lange garantietermijn

In samenwerking met de leverancier bieden we standaard een garantietermijn van drie jaar, één jaar meer dan de fabrieksgarantie op nieuwe onderdelen voor uw cv-ketel.

Groene Onderdelen Programma

Wij leveren gebruikte onderdelen bij onze leverancier Rensa in en kopen hier Groene Onderdelen. Hierdoor dragen wij actief bij aan het hergebruik van onderdelen en daarmee aan een duurzamere samenleving.

Goed bezig

Goed Bezig: één aanspreekpunt voor al uw energiebesparende maatregelen De provincies Fryslân, Groningen en Drenthe hebben grote ambities waar het gaat om het energiezuiniger maken van woningen. De doelstelling is in de periode 2011-2015 100.000 woningen in het Noorden energiezuiniger te maken. Om dit te realiseren hebben de gemeenten Dantumadiel en Dongeradeel het initiatief genomen tot de oprichting van Goed Bezig, een consortium van regionale bedrijven die alle Meer Met Minder gecertificeerd zijn. Via één aanspreekpunt verzorgen de Goed Bezig bedrijven voor u het hele traject, van advies, subsidiëring tot en met de uitvoering van alle soorten energiebesparende maatregelen. ASN Installaties is ook een Goed Bezig bedrijf!

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend