Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Koele en zonnige dagen zorgen voor het beste rendement van uw zonnepanelen. Ook de stijgingen in energieprijzen geven zonnepanelen een hoger rendement. Stel dat u kiest voor een set van zes zonnepanelen. Deze leveren rond de 1440 kWh per jaar en daarmee bespaart u ongeveer 300 euro op uw energiekosten. Ongebruikte energie gaat terug naar uw leverancier en wordt vergoed. Onze adviseurs geven u graag meer informatie over het rendement van uw zonnepanelen.

Hoog rendement zonnepanelen

Bij ASN Installaties leveren we u alleen de beste zonnepanelen met een hoog rendement. Onze panelen zijn van bekende merken zoals Canadian Solar en JA Solar. Weet u niet goed welke zonnepanelen het beste passen bij uw woning of bedrijf? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs voor actuele informatie. We komen graag bij u langs om u meer te vertellen over zonnepanelen met een hoog rendement.

Meer informatie over uw zonnepanelen en het rendement >

Rendement zonnepanelen berekenen

Als u kijkt naar de opbrengst van één paneel, kunt u eenvoudig het rendement van al uw zonnepanelen berekenen. Met één zonnepaneel bespaart u ongeveer 50 euro aan energie per jaar. Als u dit bedrag vermenigvuldigt met het aantal zonnepanelen dat u heeft, weet u het rendement. De opbrengst kan echter variëren door verschillende factoren zoals schaduw en de hellingshoek van uw zonnepanelen. Wij helpen u graag door op een correcte manier het rendement van uw zonnepanelen te berekenen.

Rendement zonnepanelen op het oosten

De dakhelling is bepalend bij het rendement van zonnepanelen op het oosten. Als de panelen in een hoek van 40 graden op het dak staan, haalt u een opbrengst van 80%. Dit is in vergelijking met zonnepanelen die gericht zijn op het zuiden en de volle 100% krijgen. De prijzen van zonnepanelen zijn tegenwoordig een stuk lager. Dit maakt het rendement van zonnepanelen op het oosten aantrekkelijker.

Voordelen zonnepanelen

  • Duurzame energie
  • Energiebesparing
  • Minder grote afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Minder CO²-uitstoot

Rendement zonnepanelen verhogen

Wilt u op een groot oppervlak het rendement van uw zonnepanelen verhogen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw panelen richting het oosten en westen te plaatsen. Op deze manier is het mogelijk om ze dichter op elkaar te plaatsen dan panelen die op het zuiden gericht zijn. Zo kunt u meer zonnepanelen plaatsen. Neem gerust contact op met één van onze adviseurs als u wilt weten hoe u het rendement van uw zonnepanelen kunt verhogen. Wij weten alles over de opbrengst van zonnepanelen.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend