I.v.m. de zomervakantie werken wij van 1 t/m 19 augustus met een beperkte personeelsbezetting en is onze showroom gesloten. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard gewoon bereikbaar op 0519-820000

Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Door de jaren heen is het zonnepanelen rendement steeds beter geworden. De energieprijzen stijgen, wat het rendement nog hoger maakt. Een set van drie zonnepanelen levert rond de 720 kWh per jaar, dat is ongeveer 150 euro aan energiebesparing. Energie die u niet gebruikt gaat terug naar uw energieleverancier. Hier krijgt u een vergoeding voor. Wilt u graag meer weten over het zonnepanelen rendement? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs!

Zonnepanelen rendement hoek

Het plaatsen van zonnepanelen voor het beste rendement doet u met een hoek van 35 graden. Als u de zonnepanelen echter in een rij achter elkaar plaatst op bijvoorbeeld een plat dak, is een kleinere hoek handiger. Dit voorkomt schaduw van de ene op de andere rij. Een lagere hoek is voor het zonnepanelen rendement nog te overzien. Een hoek van 20 graden bijvoorbeeld geeft u maar 3% minder rendement.

Meer informatie over de ideale hoek van zonnepanelen >

Zonnepanelen rendement verhogen

Door het plaatsen van een grote hoeveelheid zonnepanelen kunt u het rendement verhogen. Met één zonnepaneel bespaart u ongeveer 50 euro aan energie per jaar. Tweeëntwintig zonnepanelen brengen de winst al omhoog naar meer dan 1000 euro per jaar. Als u kijkt naar de zonnepanelen kosten en de opbrengst, is de terugverdientijd zonnepanelen ongeveer 10 jaar. Wilt u graag meer informatie over het verhogen van het rendement van uw zonnepanelen? Wij staan voor u klaar met uitgebreid advies!

Voordelen zonnepanelen

  • Duurzame energie
  • Energiebesparing
  • Minder grote afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Minder CO²-uitstoot

Zonnepanelen hoog rendement

ASN Installaties gebruikt zonnepanelen van de leverancier Solar Today. Dit zijn zonnepanelen met een hoog rendement van vooraanstaande merken zoals Canadian Solar en JA Solar. Omdat duurzame energie erg belangrijk is, zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen. De zonnepanelen hebben al een hoog rendement en er wordt naar manieren gezocht om dit nog verder te verhogen. ASN Installaties biedt u de beste zonnepanelen voor uw woning of bedrijf!

Meer informatie over het rendement van uw zonnepanelen >

Zonnepanelen rendement berekenen

Wilt u graag het rendement van uw zonnepanelen berekenen? Dit is afhankelijk van vele factoren zoals de hoek waarin de panelen staan en eventuele schaduw. Wij kijken graag met u mee naar uw situatie en geven u deskundige informatie over het rendement van uw zonnepanelen. Wilt u zonnepanelen plaatsen? Ook dat verzorgt ASN Installaties voor u. Neem gerust contact met ons op zodat we voor uw zonnepanelen het rendement kunnen berekenen.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend