Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Op de langere termijn is de opbrengst van zonnepanelen erg aantrekkelijk. Het is een investering waarmee u door de jaren heen flink op energie bespaart. Na ongeveer 6 à 7 jaar heeft u de kosten van de aanschaf terugverdiend, waarna de zonnepanelen winstgevend worden. Voor uitgebreide informatie komen wij graag bij u langs om samen met u een schatting te maken wat de opbrengst is voor uw zonnepanelen.

Lees meer over hoe zonnepanelen werken >

Opbrengst zonnepanelen per maand

Hoe meer zonnepanelen u laat installeren op uw dak, hoe groter de opbrengst van de zonnepanelen is per maand. Eén vierkante meter zonnepaneel werkt per jaar rond de 150 kWh op, wat gelijk is aan een opbrengst van ongeveer 30 euro. Zonnepanelen zijn vaak 1,65 x 1 meter. Met zes zonnepanelen zit u al bijna op 300 euro energiebesparing per jaar. De werkelijke opbrengst van zonnepanelen per maand is afhankelijk van de energiekosten.

Zonkracht op een warme dag, verdeeld over Nederland

Opbrengst zonnepanelen plat dak

Voor een aantrekkelijke opbrengst is zonnepanelen plaatsen op een plat dak ideaal. Bij een plat dak kunt u de panelen het beste naar de zon laten richten. Juist omdat u de richting zelf kunt bepalen en hiermee het meeste zonlicht wordt opgevangen, is de investering snel terugverdiend. Neem gerust contact op voor up-to-date informatie over de opbrengst van onze zonnepanelen op een plat dak. Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u.

Dit is de ideale hoek voor uw zonnepanelen >

Opbrengst zonnepanelen schaduw

Voldoende zonlicht is nodig voor de opbrengst van uw zonnepanelen. Schaduw kan de opwekking van energie verminderen. Met een omvormer zonnepanelen zorgt u ervoor dat elk zonnepaneel apart van elkaar rendement oplevert. Dan heeft schaduw op een aantal panelen geen invloed op de zonnepanelen die wél zonlicht ontvangen. Wij voorzien u graag van meer informatie over de opbrengst van zonnepanelen in de schaduw. Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier!

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend