I.v.m. de zomervakantie werken wij van 1 t/m 19 augustus met een beperkte personeelsbezetting en is onze showroom gesloten. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard gewoon bereikbaar op 0519-820000

Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Welke zonnepanelen?

Om u van alle mogelijkheden op de hoogte te houden vertellen we u graag welke zonnepanelen er allemaal beschikbaar zijn. Bij ASN Installaties kunt u terecht voor panelen van de vooraanstaande merken, waaronder Canadian Solar, JA Solar en BenQ. Alledrie zijn hele grote spelers in de markt van zonne-energie. De panelen van deze merken werken alle zeer efficiënt en leveren u een zeer hoog rendement op. We zorgen er bovendien voor dat alle panelen, kabels en stekkers in plus ofwel min uitvoering worden geïnstalleerd, zodat alle onderdelen goed op elkaar aansluiten. Bespreek met ons uw wensen, zodat we samen kunnen bepalen welke zonnepanelen voor u het meest geschikt zijn!

Zonnepanelen SolarToday

Om u een optimaal systeem te kunnen bieden woorden onze zonnepanelen door SolarToday geleverd. In samenwerking met de experts van dit bedrijf kunnen we u van stroom en de laagste energierekening voorzien. Binnen enkele jaren kunt u de panelen al terugverdienen, afhankelijk van uw energieverbruik. Kies voor de zonnepanelen van SolarToday, die geleverd wordt met een omvormer die de zonnestralen omzet in bruikbare stroom. Uw zonnepanelen van SolarToday worden bovendien geïnstalleerd door onze eigen experts!

Hoog rendement zonnepanelen

Nadat ze zijn geplaatst profiteert u van een hoog rendement dankzij uw zonnepanelen. De hoogte wordt bepaald door het aantal personen in uw huishouden, het aantal panelen waar u voor heeft gekozen en uw gemiddelde stroomverbruik. Gemiddeld kunt u per jaar al zo’n 10% van de totale kosten – inclusief omvormer en installatie – terugverdienen! Naast een hoog rendement via zonnepanelen kunt u tevens kiezen voor een zonneboiler, die hetzelfde doet voor uw warmwatervoorziening.

Tritec inlegsysteem

Heeft u een plat dak? In dat geval maakt ASN Installaties gebruik van een Tritec inlegsysteem. Platte en hellende daken vereisen een specifieke montage van uw panelen. Meer dan 28 jaar is het Zwitserse bedrijf Tritec al actief in het opwekken van duurzame energie. De montagesystemen die ASN Installaties hanteert, waaronder het Tritec inlegsysteem, zijn allemaal goedgekeurd door de fabrikanten van zonnepanelen. Dankzij een Tritec inlegsysteem liggen uw panelen er straks netjes bij en profiteert u van een lage energierekening. De experts van ASN Installaties komen uw panelen graag voor u installeren!

 

Neem contact op voor meer informatie:

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend