Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Zonneboiler kopen

Door bij ASN Installaties een zonneboiler te kopen kunt u tot wel 50% op uw warm waterverbruik besparen. Bij standaard boilers is er gas nodig om het leidingwater te verwarmen, terwijl de zonneboiler de energie van de zon direct in warmte omzet. ASN Installaties verzorgt voor u de installatie. Naast uw combiketel plaatsen wij een speciaal voorraadvat in een vergelijkbare afmeting. Dit functioneert als de eigenlijke boiler en wordt aangesloten op een zonnecollector die wij op uw dak plaatsen. Deze verhit het water in het reservoir. Zodra u de kraan opendraait beschikt u over warm water. Bij ASN Installaties kunt u een hoogwaardige zonneboiler kopen die ook op bewolkte dagen blijft werken. Als het buiten donker is, springt uw combiketel gewoon bij!

Welke zonneboiler kopen?

Vraagt u zich af welke zonneboiler u wilt kopen? Bij ASN Installaties vindt u een aantrekkelijke actie zonneboiler, de Solesta Silverline. Deze wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en is beschikbaar voor een scherpe prijs. De zonneboiler werkt zo goed dat u zelfs in de winter warmte binnenhaalt. We geven u 10 jaar garantie op de boiler en alle componenten. Heeft u verder nog vragen over welke zonneboiler kopen voor u het beste is? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers!

Zonneboiler kopen voordelen

U bespaart energie door een efficiënte zonneboiler te kopen. Andere voordelen zijn de vermindering van CO²-uitstoot en minder gebruik van fossiele brandstoffen. Zo bent u niet meer volledig afhankelijk van gas, waarvan de prijs kan fluctueren. U kunt daarnaast een Energiebespaarlening afsluiten als u een zonneboiler wilt kopen. De voordelen hiervan zijn een aantrekkelijke, vaste rente en de mogelijkheid om boetevrij vervroegd af te lossen. Neem contact op voor meer informatie!

Zonneboiler kopen en onderhouden

Wilt u graag een zonneboiler kopen en laten onderhouden? Dan bent u aan het juiste adres bij ASN Installaties! U kunt een serviceabonnement bij ons afsluiten, zodat uw zonneboiler jaar in jaar uit goed blijft functioneren en langer meegaat. Onze monteur checkt onder andere de functionaliteit van het systeem en controleert de vloeistofdruk van de boiler. Als u een zonneboiler gaat kopen, onderhouden wij deze voor u! Dit voorkomt storingen en zo worden mankementen vroeg gesignaleerd.

Zonneboiler kopen Friesland

ASN Installaties is in Dokkum gevestigd. Als u een zonneboiler besluit te kopen in Friesland, Groningen of Drenthe, kunt u bij ons eenvoudig een offerte aanvragen. Wij komen persoonlijk bij u langs om de situatie rond uw huis in kaart te brengen en te kijken of het plaatsen van een zonneboiler mogelijk is. Ook krijgt u inzicht in de verwachte kosten. Wij informeren u over de besparingen die de aanschaf van een zonneboiler voor u kunnen opleveren. Als u een zonneboiler wilt kopen in Friesland zijn onze monteurs snel bij u in de buurt!

Zonneboiler kopen prijzen

Als u ervoor kiest om bij ASN Installaties een zonneboiler te kopen, zijn de prijzen voor u direct inzichtelijk. Onze adviseur komt persoonlijk bij u langs om de kosten en baten voor u op een rijtje te zetten. Zo krijgt u advies over de passende inhoud van uw boiler. Een lage inhoud rendeert mogelijk te weinig, maar ook een te hoge capaciteit kan nadelig uitpakken. Het gemiddelde rendement ligt zo rond de 10% op uw gasrekening en mogelijk nog hoger als uw huidige boiler op stroom loopt. U kunt bij ASN Installaties een zonneboiler kopen voor scherpe prijzen. Wilt u nog meer besparen? Dan kunt u door ons ook zonnepanelen in Friesland laten plaatsen!

Zonneboiler kopen subsidie

Bij ASN Installaties is een zonneboiler kopen met subsidie het eenvoudigst. Wij verzorgen niet alleen de installatie, maar nemen u ook het regelwerk uit handen. Onze adviseurs brengen uw situatie in kaart en kijken naar de mogelijkheden die u heeft om een zonneboiler te kopen met subsidie vanuit de overheid. Deze bedraagt per huishouden gemiddeld € 650,- en is afhankelijk van het soort boiler dat u wilt. Zo stimuleert de overheid energiebesparing voor uw woning.

Zonneboiler kopen bij ASN Installaties

Wilt u een Solesta Silverline zonneboiler kopen bij ASN Installaties? Dat kan voor een aantrekkelijke prijs. U krijgt de zonneboiler inclusief:

  • Collector met 20 vacuümbuizen
  • Dakmontage- en afwerkingsmaterialen
  • Opslagmodule van 100 liter met pomp
  • Flexibele collectorleidingen met isolatie
  • Adapter van 12 volt

De prijs van de zonneboiler is inclusief standaard installatie op een goed bereikbaar dak, waarbij het dak begint op 7 meter hoogte of lager. Verder is het van belang dat uw cv-combiketel direct onder het dak hangt waarop de collector wordt geplaatst. Dit checkt onze monteur, voordat de zonneboiler wordt geïnstalleerd. Kies ervoor uw zonneboiler te kopen bij ASN Installaties en u wordt compleet ontzorgd!

Uw producten (0)

Totaalbedrag p.m.

€ 0,00

U heeft nog geen producten geselecteerd

Tarieven 2024

Selecteer uw gewenste product(en) hieronder in de tabel
Serviceabonnementen
Basis
Comfort
Comfort +
Comfort + extra
Cv-toestel (0 t/m 49,9 kw)
Gashaard of gevelkachel
Geiser of boiler (huishoudelijk gebruik)
Directe luchtverwarming
Indirecte luchtverwarming
Mechanische ventilatie
Warmteterugwin-unit
Zonnepanelen
Zonneboiler-set
Waterontharder
Warmtepomp t/m 8KW
Hybride warmtepomp t/m 8KW en ketel
Warmtepompboiler
Split airco 1 buitendeel & 1 binnendeel
Airco elk extra binnendeel van een multisplit
Jaarlijkse inspectie van de installatie
Eenmalige ketelcheck
Eenmalig onderhoud
Eenmalige veiligheidscontrole gasinstallatie
Eenmalige veiligheidscontrole elektrische installatie
Gecombineerde veiligheidscontrole
Reinigen ventilatiekanalen mechanische afzuiging
Reinigen ventilatiekanalen warmteterugwin-unit

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend