Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Voor het aanschaffen van zonnepanelen in Friesland kunt u bij ASN Installaties goed terecht. Wij zijn in de provincie gevestigd en komen de panelen bij u thuis installeren. Als u een offerte aanvraagt, komen onze adviseurs bij u langs om de verschillende opties te verkennen. Gemiddeld genomen leveren zonnepanelen in Friesland u een jaarlijkse besparing op van wel 15 tot 20% op uw energierekening. De stroom die u niet verbruikt wordt toegevoegd aan het energienet. Hiervoor krijgt u een vergoeding, zodat de zonnepanelen ook bij laag verbruik zorgen voor opbrengst.

Waarom kiezen voor zonnepanelen >

Zonnepanelen Friesland mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen in Friesland en de mogelijkheden? Niet iedere woning is hiervoor geschikt. Onze adviseurs houden rekening met verschillende factoren, zoals de hellingshoek, de positie ten opzichte van de zon en de aanwezige schaduw. Wij werken samen met alleen de beste leveranciers en kunnen panelen leveren die ook op bewolkte dagen energie leveren. Als u op een zonnige dag meer opwekt dan u verbruikt wordt het teveel aan elektriciteit teruggeleverd aan het stroomnet, zodat u ook dan rendement heeft. Neem gerust contact op voor meer informatie over zonnepanelen in Friesland en de mogelijkheden voor uw woning.

Werking zonnepanelen Friesland

ASN Installaties zorgt voor een optimale werking van uw zonnepanelen in Friesland. De energie uit de zonnecellen (1) wordt met behulp van een omvormer (2) omgezet en direct voor gebruik in uw meterkast (3) geschikt gemaakt. Hoe meer zonnepanelen u laat plaatsen, hoe groter uw besparing. Overtollige elektriciteit wordt afgeleverd aan uw energiemaatschappij (4). Hier krijgt u een vergoeding voor. 

Voor een optimale werking van uw zonnepanelen in Friesland is het belangrijk dat u deze schoon houdt. Vaak is één keer per jaar reinigen voldoende. Onze adviseurs geven u hierover meer informatie en bieden u ook de mogelijkheid van een scherp onderhoudsabonnement. Daar leest u hieronder meer over.

Lees meer over de werking van zonnepanelen >

Zonnepanelen Friesland onderhoud

Bij ASN Installaties staan we voor u klaar met het complete pakket, van uitgebreid advies tot een ruim aanbod zonnepanelen in Friesland. Ook voor het onderhoud van uw panelen kunt u bij ons terecht. Bij deze inspectie worden niet alleen de zonnepanelen gecheckt maar ook de omvormer, aansluitingen en het bevestigingsmateriaal. Bovendien monitoren wij uw systeem op afstand. Hierdoor is een eventuele storing snel verholpen! Wilt u voor uw zonnepanelen in Friesland het onderhoud door ons laten verzorgen? Sluit dan eenvoudig online een serviceabonnement af.   

Zonnepanelen Friesland subsidie

Doordat ASN Installaties in Dokkum is gevestigd zijn wij bekend met de verschillende opties om voor zonnepanelen in Friesland subsidie aan te vragen. We kijken zowel naar provinciegebonden subsidies als gunstige landelijke regelingen, bijvoorbeeld btw terugvragen op zonnepanelen. Er komt een adviseur bij u langs. Deze bekijkt samen met u of voor uw zonnepanelen in Friesland subsidie kan worden aangevraagd en kan deze voor u aanvragen. Zo beschikt u na afloop van ons gesprek over een helder kostenplaatje. Wij bereken voor u de te verwachten besparingen van uw investering.

Advies zonnepanelen Friesland

Als u uitgebreid advies over zonnepanelen in Friesland nodig heeft is ASN Installaties uw persoonlijke adviseur. Wij regelen het complete proces voor u, van informatie tot vergunningen en de installatie. Als wij van mening zijn dat zonnepanelen in Friesland voor u niet rendabel zijn, kijken wij samen met u naar goede alternatieven. Ook het plaatsen van een zonneboiler is namelijk een goede investering, want daarmee bespaart u flink op uw gasrekening. Wij gaan milieuvriendelijk te werk en verwachten van onze leveranciers dat ze verantwoorde verpakkingen gebruiken. Ook werken wij vanuit een vaste opslag.

Zo beperken wij onze ecologische voetafdruk tot een minimum. Maak daarom vandaag nog een afspraak en onze persoonlijke adviseur komt bij u langs voor advies over zonnepanelen in Friesland!

Voordelen zonnepanelen

  • Duurzame energie
  • Energiebesparing
  • Minder grote afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Minder CO²-uitstoot

Zonnepanelen Friesland plaatsen

De experts van ASN Installaties komen graag uw zonnepanelen in Friesland plaatsen. Voordat wij dit doen, bekijken we eerst de ligging van uw woning en de eisen die bijvoorbeeld uw huis en gezinssituatie stellen. Hoe groter het gezin, hoe meer stroom er verbruikt wordt. Als alle factoren in kaart zijn gebracht, krijgt u advies over welke panelen het beste zijn voor uw situatie. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan komen wij zo snel mogelijk de gekozen zonnepanelen in Friesland plaatsen.

Zonnepanelen Friesland bij ASN Installaties

U vindt een uitgebreid aanbod hoge kwaliteit zonnepanelen in Friesland bij ASN Installaties in Dokkum. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u advies op maat geven. Zo weet u zeker dat u panelen kiest die aansluiten bij uw woning, leefstijl en gezinssituatie. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over het plaatsen van zonnepanelen in Friesland door ASN Installaties uit Dokkum. Onze experts vertellen u graag meer over onze uitgebreide mogelijkheden.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Om minder afhankelijk te zijn van uw stroomleverancier is het verstandig om zonnepanelen te laten installeren. Zo wordt een gedeelte van uw energie opgewekt door de zon via panelen die - in de meeste gevallen - op het dak van uw huis geïnstalleerd zijn. Zo kunt u behoorlijk besparen op uw energiekosten: u hebt immers minder stroom nodig van uw leverancier. Zelf duurzaam stroom opwekken doet u daarom met de zonnepanelen van ASN installaties.

Hoe werken zonnepanelen?

De werking van zonnepanelen is tamelijk simpel. Wij installeren de zonnepanelen op uw dak zodat ze zo optimaal mogelijk zonlicht kunnen opvangen. Dit zonlicht wordt omgezet in elektriciteit. Om hiervan gebruik te maken plaatsen wij een omvormer in uw huis. Deze omvormer zet de gelijkstroom die door het zonnepaneel geleverd wordt om in bruikbare wisselstroom. De omvormer wordt vervolgens aangesloten op de meterkast, zodat u het gebruiksgemak van deze zelf opgewekte stroom door uw hele huis ervaart. De niet gebruikte zonne-energie wordt aan de energiemaatschappij terug geleverd.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Aan het gebruik van zonnepanelen kleven nogal wat voordelen. De energie die u opwekt is gratis. Sterker nog, zelfs de wolken verpesten uw feestje niet: enkel daglicht is al voldoende om uw woning van elektriciteit te voorzien. Door de aanwezigheid van zonnepanelen zult u merken dat u bewuster met energie omgaat. En dat brengt het voordeel van lager stroomverbruik met zich mee, waardoor u dus minder betaalt!

Waarom zonnepanelen bij ASN Installaties?

Door te kiezen voor zonnepanelen van ASN installaties bespaart u op een torenhoge energierekening. U verbruikt minder fossiele brandstoffen en dat heeft als voordeel dat u minder geld aan uw energieleverancier hoeft over te maken. Sterker nog, de overtollige energie die uw zonnepanelen opwekken levert u terug aan de energiemaatschappij. Zodoende kunt u zich melden bij de belastingdienst als ondernemer en de volledig btw terugvorderen. Bij ASN installaties staan wij voor u klaar wanneer u advies nodig heeft of vragen wilt stellen. Wij bieden panelen aan van verschillende topmerken, zoals JA Solar en Canadian Solar. En ontzorgen u volledig bij de installatie van uw zonnepanelen. Onze monteurs verstaan de kunst van hun vak!

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend