Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Intergas cv-ketel

U geniet van optimaal comfort met de Intergas cv-ketel. Uw woning wordt aangenaam verwarmd en u profiteert van een ruime hoeveelheid warm tapwater. Bovendien werkt de cv-ketel energiezuinig en zo bespaart u op stookkosten. Helemaal fijn aan de producten van Intergas: u kunt ze op afstand bedienen met een app. Zo komt u altijd thuis in een heerlijk verwarmde woning. Daarnaast geeft de app inzicht in de prestaties van uw Intergas cv-ketel. Vraag bij ASN Installaties een offerte aan als u de cv-ketel van Intergas wilt bestellen.

Intergas cv-ketel kopen

Bij ASN Installaties kunt u niet alleen uw Intergas cv-ketel kopen, maar deze ook laten installeren en onderhouden. U heeft een ruime keuze uit verschillende toestellen, zodat u altijd de cv-ketel vindt die aansluit bij uw wensen. Het paradepaardje van Intergas is de Xtreme, die opvalt door het hoge rendement en eigentijdse design. Of kies voor energiezuinigheid door de Intergas HReco cv-ketel te kopen. Vraagt u zich af welke cv-ketel van Intergas het beste aansluit bij uw woning en wensen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie.

 

Intergas cv-ketel duurzaam alternatief

Wilt u uw Intergas cv-ketel combineren met een duurzaam alternatief? Dan kan! U heeft bijvoorbeeld de keuze voor de Daikin-Intergas hybride, een combinatie van een Daikin warmtepomp en buitenunit en een Intergas hr-ketel. Niet alleen verzorgt deze installatie de verwarming van uw woning en warm tapwater, u profiteert ook van koeling in de zomer. U vindt meer informatie over deze Intergas cv-ketel met duurzaam alternatief bij onze hybride warmtepomp actie.

Intergas cv-ketel met installatie

Zoals eerder genoemd verzorgen we bij ASN Installaties uw Intergas cv-ketel met installatie. Hiervoor hebben we vakkundige monteurs in dienst die uw cv-ketel professioneel plaatsen en het oude toestel verwijderen. Door deze service weet u zeker dat uw cv-ketel het hoogste rendement behaalt en veilig werkt. Kies voor een Intergas cv-ketel met installatie en u wordt compleet ontzorgd bij ASN Installaties! Wij kunnen ook de montage van uw duurzame apparaten, zoals de warmtepomp, verzorgen.

Intergas cv-ketel onderhouden

U haalt het meeste uit uw Intergas cv-ketel door deze te laten onderhouden. Sluit hiervoor bij ASN Installaties uw serviceabonnement af! Onze vakkundige monteur komt vervolgens eens per 24 maanden uw cv-ketel controleren. Bij een storing is de monteur 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Zo profiteert u van een snelle service! Laat uw Intergas cv-ketel onderhouden door ASN Installaties en uw toestel levert de beste prestaties.

Intergas cv-ketel bij ASN Installaties

Heeft u vragen over de Intergas cv-ketel? Bij ASN Installaties staan we voor u klaar met uitgebreid advies. Wist u bijvoorbeeld dat u gebruik kunt maken van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) als u uw cv-ketel combineert met een warmtepomp? U kunt de subsidie ook aanvragen als u bijvoorbeeld een zonneboiler of pelletkachel wilt aanschaffen. Deze duurzame apparaten zijn goed te combineren met uw Intergas cv-ketel. Bij ASN Installaties staat duurzaamheid hoog in het vaandel!

 

Vul het contactformulier in voor meer informatie:

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend