Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

HR-ketel kopen

Bij ASN Installaties bent u aan het juiste adres als u een HR-ketel wilt kopen. U vindt bij ons diverse modellen en merken die werken op aardgas. HR staat voor een Hoog Rendement van tenminste 90% en vaak meer dan 100%. De HR-ketels stoken op een lage temperatuur. Een HR-ketel is energiezuinig, omdat de warmtedamp die vrijkomt bij de verbranding van gas wordt gebruikt voor het opnieuw opwarmen van water. Een HR-ketel kopen is daarom niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Bent u op zoek naar een alternatief voor de hr-ketel dat écht milieuvriendelijk is? Kijk dan eens bij onze warmtepomp. Deze voorziet u van warm water en verwarming op een duurzame manier. Neem gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie!

HR-ketel kopen of huren

U kunt kiezen of u een HR-ketel wilt kopen of huren. Bij ASN Installaties helpen we u graag bij de zoektocht naar een geschikt toestel. Wij kijken onder andere naar de grootte van uw woning en gezin. Daarnaast zijn ook uw wensen belangrijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een soloketel die alleen verwarmt, of een combiketel die verwarmt en voor warm water zorgt. Als we de ideale HR-ketel hebben gevonden, is het aan u om te bepalen of u de HR-ketel wilt kopen of huren. Wij geven u indien gewenst graag meer informatie over beide opties.

HR-ketel kopen kosten

Wilt u graag een HR-ketel kopen? De kosten hiervan zijn afhankelijk van verschillende factoren. De belangrijkste is uiteraard de soort HR-ketel die u wenst en de capaciteit ervan. Wij begrijpen dat u uw HR-ketel wilt kopen om de kosten van energie zo laag mogelijk te houden. Op die manier geniet u zo goedkoop mogelijk van een goede cv installatie en een optimaal verwarmde woning. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij ASN Installaties voor een duidelijk kostenplaatje. Ook voor het vakkundig onderhoud van uw HR-ketel zit u goed bij ons, sluit daarvoor een serviceabonnement af.

HR-ketel kopen en installeren

Bij ASN Installaties kunt u niet alleen een HR-ketel kopen, ook installeren is bij ons een optie. U bent verzekerd van een veilige installatie, onze monteurs zijn getraind volgens de laatste opleiding en scholing. Eerst wordt uw oude cv-ketel gedemonteerd en afgevoerd. Vervolgens wordt de nieuwe cv-ketel aangesloten. U krijgt ook een uitleg over het toestel van de monteur. Bij een standaardinstallatie zal ook de gasleiding worden gecontroleerd op lekkage. Kies ervoor uw HR-ketel te kopen en laten installeren bij ASN Installaties. Bij ons wordt u compleet ontzorgd!

HR-ketel kopen Nefit

U kiest voor een hoge kwaliteit door een HR-ketel te kopen van Nefit. Dit topmerk bestaat al meer dan 100 jaar en heeft zelfs de eerste HR-ketel op de markt gebracht! Bij Nefit staat duurzaamheid hoog in het vaandel. In het aanbod van ASN Installaties vindt u verschillende HR-ketel modellen van Nefit. Zo is er altijd een toestel dat perfect aansluit bij uw woning en gezinssituatie. Door een HR-ketel te kopen van Nefit kiest u voor een veilig toestel. Het is namelijk niet meer mogelijk dat er gas in uw woning lekt. Zo geniet u van een veilig verwarmde woning!

 

Neem contact op voor meer informatie:

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend