Cv-ketel actie

Kies voor zorgeloos comfort met de scherpe cv-ketel actie van ASN Installaties! Als u zeker wilt zijn van een goede ketel en uitstekend onderhoud, is onze najaarsactie ideaal. U kunt bij ons voordelig een cv-ketel huren. Bij deze actie heeft u de keuze uit verschillende modellen ketels van het topmerk Intergas. De huurprijs is inclusief installatie en cv-ketel onderhoud. Bekijk direct alle mogelijkheden en voorwaarden van onze voordelige cv-ketel actie!

Intergas HRE 24/18

Intergas HRE 28/24

Intergas HRE 36/30

Actieprijs

huurprijs € 19,50 per maand

kopen kan natuurlijk ook,
u betaalt dan

€ 1.295,- (incl. installatie)

Actieprijs

huurprijs € 20,50 per maand

kopen kan natuurlijk ook,
u betaalt dan

€ 1.395,- (incl. installatie)

Actieprijs

huurprijs € 21,50 per maand

kopen kan natuurlijk ook,
u betaalt dan

€ 1.495,- (incl. installatie)

Cv-ketel actie inclusief installatie

Bij ASN Installaties kiest u voor een scherpe cv-ketel actie inclusief installatie. Dit geldt niet alleen bij het huren van een ketel, maar óók als u besluit een cv-ketel te kopen. In het laatste geval krijgt u een pakket inclusief onze standaardinstallatie. Dit betekent dat onze monteurs uw oude ketel demonteren en uw nieuwe cv-ketel vakkundig installeren. Wij gaan pas weg als uw ketel optimaal functioneert. Met onze cv-ketel actie inclusief installatie wordt een cv-ketel kopen wel erg voordelig!

Cv-ketel actie voorwaarden

Op alle cv-ketel acties van ASN Installaties zijn specifieke cv-ketel actie voorwaarden van toepassing. Wij leveren uw voordelige Intergas ketel in combinatie met een A-label pomp en een incomfort systeem. Daarnaast krijgt u er ook gratis een hoogwaardige thermostaat bijgeleverd. U vindt alle cv-ketel actie voorwaarden in het onderstaande overzicht:

 • Eén van de volgende cv-ketels van Intergas. Type HRE24/18 CW3, HRE28/24 CW4 of HRE36/30 CW5
 • De actieprijzen zijn inclusief standaardinstallatie (alleen bij de koop van een cv-ketel)
 • Kamerthermostaat, type: Honeywell Round Modulation T87M2018
 • Inclusief 2 jaar garantie op onderdelen
 • Inclusief 15 jaar garantie op warmtewisselaar
 • Een storing vóór 15.00 uur gemeld, is dezelfde dag nog een bezoek
 • De actie is inclusief service en onderhoud. Een monteur komt periodiek bij u langs om de ketel te inspecteren en te onderhouden. Het betaalde abonnement gaat per direct in voor 2 jaar voor € 9,88 per maand. Na het verstrijken van deze 2 jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar. Op onze serviceabonnementen zijn onze Algemene Servicevoorwaarden van toepassing. Deze kunt u opvragen via onze klantenservice (0519 82 00 00).
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties
 • Actie is geldig tot en met 31 januari 2018

Cv-ketel actie prijs

Bij ASN Installaties vinden we het belangrijk dat iedereen een passende nieuwe cv-ketel kan kiezen. Dit betekent dat de cv-ketel actie prijs niet altijd vaststaat. De prijs is afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. Voor onze voordelige najaarsactie kunt u kiezen uit 3 modellen:

 • Intergas 24/18
 • Intergas 28/24
 • Intergas 36/30

Het grootste verschil tussen deze modellen is de hoeveelheid warm en gemengd water die de ketels per minuut kunnen leveren. Heeft u een groter huishouden, dan raden wij ook een grotere cv-ketel aan. In onderstaand overzicht vindt u de cv-ketel actie prijs per model. Heeft u vragen over de prijzen of de modellen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag.

Vul het formulier in als u meer informatie van ons wilt ontvangen:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht