Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

U geniet van optimale verwarming van uw woning én warm tapwater door een combiketel te kopen. Deze combineert de functies van een cv-ketel en boiler. Hierdoor heeft u geen aparte boiler nodig voor warm tapwater en dat scheelt ruimte en geld. Bij ASN Installaties kunt u een combiketel kopen van verschillende vooraanstaande merken, zoals Intergas en Nefit. U vindt bij ons alleen hybride, hr- en hre-combiketels die energiezuinig werken. Hierdoor bespaart u op stookkosten!

Combiketel kopen inclusief installatie

Bij ASN Installatie zit u goed als u een combiketel wilt kopen inclusief installatie. Onze vakkundige monteur installeert niet alleen uw nieuwe cv-ketel, maar haalt ook het oude toestel weg. Meer informatie hierover vindt u op onze standaardinstallatie pagina. Als u in het noorden of midden van Nederland woont, kunt u bij ASN Installaties een combiketel kopen inclusief installatie. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag online  een offerte aan.

Combiketel kopen of huren

U kunt bij ASN Installaties een combiketel kopen of huren. Welke optie het meest geschikt is, hangt af van uw situatie. Een cv-ketel is namelijk een behoorlijke investering. Door deze te huren, betaalt u een vast bedrag per maand in plaats van de volledige aanschafkosten. Bovendien is het serviceabonnement van ASN Installaties inbegrepen bij het huurcontract. Hierdoor profiteert u onder andere van gratis onderhoud. Een combiketel kopen of huren doet u bij ASN Installaties. U vindt bij ons alleen cv-ketels van de hoogste kwaliteit!

Combiketel kopen goedkoop

Het is belangrijk om te letten op de prijs, als u een combiketel gaat kopen. Maar is goedkoop niet uiteindelijk duurkoop? Bij ASN Installaties vinden we kwaliteit belangrijk. Bij ons weet u zeker dat u een hr-ketel in huis haalt die niet alleen energiezuinig werkt maar u ook voorziet van alle gemakken, zoals warm water op meerdere tappunten en altijd een warme douche. Wilt u toch graag zo goedkoop mogelijk een combiketel kopen? Houd dan onze website in de gaten voor aantrekkelijke acties.

Voordelen combiketel

  • Verwarming én warm tapwater
  • Geen aparte boiler nodig
  • Vooraanstaande merken
  • Inclusief installatie

Nieuwe combiketel kopen

Als u een nieuwe combiketel gaat kopen, is het slim om te letten op bepaalde factoren, zoals de grootte en de isolatie van uw woning. Een vrijstaand huis heeft een krachtige cv-ketel nodig. Is uw woning echter optimaal geïsoleerd? Dan kunt u kiezen voor een lichtere cv-ketel. Bij ASN Installaties staan we voor u klaar met uitgebreid advies. Neem gerust contact met ons op! Een nieuwe combiketel kopen doet u bij ons. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van verwarming.

Wanneer uw cv-ketel vervangen? >

Combiketel kopen bij ASN Installaties

Wilt u graag een combiketel kopen? Dan bent u bij ASN Installaties aan het juiste adres! U vindt bij ons niet alleen hoogwaardige cv-ketels, maar ook duurzame apparaten die u voorzien van verwarming en warm water in uw woning, zoals een zonneboiler of warmtepomp. Hiermee haalt u energie uit de kracht van de natuur! U kunt ook een combiketel kopen bij ASN Installaties en deze combineren met een duurzaam apparaat. Zo bespaart u op stookkosten!

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend