Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Goede zonnepanelen kunnen u een flinke energiebesparing opleveren. Voor een perfecte werking van uw zonnepanelen heeft u onder andere kabels en een omvormer nodig. Bij ASN Installaties kunt u een complete set materialen kopen en uw zonnepanelen, ook wel pv-panelen genoemd, laten installeren. Als de panelen optimaal geplaatst zijn kunt u met 3 zonnepanelen al zo'n 30% van het jaarlijkse energieverbruik van een gemiddeld huishouden opwekken. Wilt u meer weten over de werking van zonnepanelen en de voordelen ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers vertellen u hier graag meer over.

zonnepanelenWerking zonnepanelen omvormer

Bij ASN Installaties heeft u de keuze uit diverse omvormers. Voor een goede werking van uw zonnepanelen is de omvormer erg belangrijk. Welk model u nodig heeft is onder andere afhankelijk van het vermogen dat wordt afgegeven door uw zonnepanelen. Daarnaast vereisen sommige panelen een omvormer met transformator. Als een deel van uw zonnepanelen in de schaduw ligt kan het handig zijn om een omvormer zonnepanelen met meerdere Maximum Power Point trackers te kiezen. Zo haalt u de meeste energie uit uw panelen. Om een optimale werking van uw zonnepanelen en de omvormer te garanderen, werken wij alleen samen met de beste fabrikanten. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie op uw dak!

werking van zonne-energie

Werking zonnepanelen energie

Het is belangrijk dat uw panelen goed geïnstalleerd worden. Door een juiste werking van uw zonnepanelen wekt u de meeste energie op. Door middel van kabels en leidingen kunnen apparaten die in werking zijn gebruik maken van de zonnepanelen energie. Alle niet verbruikte energie levert u terug aan het net. Hiervoor ontvangt u een vergoeding. Onze specialisten helpen u graag om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Met een onderhoudsabonnement zonnepanelen zorgen wij ook na plaatsing dat uw zonnepanelen optimaal blijven functioneren. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend