I.v.m. de zomervakantie werken wij van 1 t/m 19 augustus met een beperkte personeelsbezetting en is onze showroom gesloten. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard gewoon bereikbaar op 0519-820000

Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Zet zonne-energie om in bruikbare elektriciteit met een omvormer voor zonnepanelen. Met zonnepanelen kunt u milieuvriendelijk leven en in uw eigen energie voorzien. Het is mogelijk om de stroom uit te wisselen met uw energieleverancier als uw panelen meer opbrengen dan u verbruikt. ASN Installaties werkt samen met verschillende fabrikanten van omvormers voor zonnepanelen. Zo bieden we u een goede service en de beste kwaliteit.

Meer informatie over zonnepanelen met omvormer >

Omvormer zonnepanelen werking

De energie die wordt opgewekt door zonnepanelen is gelijkstroom. Deze energie is niet geschikt voor elektrische apparaten. De werking van een omvormer voor zonnepanelen is als volgt: deze zet gelijkstroom om in wisselstroom dat geschikt is voor huishoudelijk gebruik. Een omvormer heeft één of meerdere MPP trackers (Maximum Power Point). De werking van deze trackers in de omvormer voor zonnepanelen is gericht op het onttrekken van zoveel mogelijk vermogen.

Omvormer zonnepanelen SAJ

SAJ behoort zonder twijfel tot de topmerken van omvormers voor zonnepanelen. Een SAJ omvormer onderscheidt zich op het gebied van efficiency, betrouwbaarheid en monitoring. De omvormers voldoen aan all internationale eisen en normen. Met meer dan 10 jaar ervaring is SAJ dan ook een betrouwbare partner. Naast omvormers voor zonnepanelen van SAJ bieden we u bij ASN Installaties meer vooraanstaande merken zoals SolarEdge.

Voordelen zonnepanelen

  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur
  • Hogere woningwaarde

Omvormer zonnepanelen kopen

Bij ASN Installaties geven we u graag advies over welke omvormer voor zonnepanelen u het beste kunt kopen. Onze deskundige adviseurs voorzien u van alle informatie die u nodig heeft voor het maken van de juiste keuze. Verder kunt u bij ASN Installaties een serviceabonnement afsluiten voor het onderhouden van uw zonnepanelen. Wilt u graag een omvormer voor zonnepanelen kopen? Vraag online een offerte aan en onze adviseur komt naar uw huis of bedrijf om u te informeren.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend