Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Kortgeleden hebben Wim Postma en Gerald van den Berg beide een nieuwe elektrische Peugeot 208 in ontvangst mogen nemen bij Haaima Hylkema in samenwerking met Bourguignon Lease. Als Freon fan Fossylfrij Fryslân gaat ASN Installaties voor een duurzame samenwerking en een duurzaam wagenparkbeleid.

Duurzaam vooruit

ASN Installaties staat voor Energie Besparend. Wij hebben dan ook een natuurlijke passie voor duurzaamheid. Duurzaam, veilig en comfortabel wonen, leven en werken hoort voor iedereen bereikbaar te zijn. Daarom geloven we in de kracht van samen: samen kunnen werken aan een duurzamere wereld en het in balans brengen van mens, milieu en rendement. Een duurzaam wagenpark is voor ons dan ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Nu de volledige buitendienst elektrisch rijdt is het langetermijndoel een volledig elektrisch wagenpark.

 

Partner in verduurzaming

In Freonen Haaima Hylkema en Bourguignon Lease heeft ASN Installaties een passende partner gevonden voor het vernieuwen van het wagenpark. Samen met Freonen fan Fossylfrij Fryslân wordt er gewerkt aan fossielvrij rijden. ASN Installaties ondersteunt elektrische mobiliteit onder andere met de installatie van laadpalen en accu’s. Met z’n allen op naar een fossielvrij Friesland!

Onze adviseurs staan voor u klaar

Bent u toe aan verduurzaming? Wim en Gerald komen graag langs voor persoonlijk advies op maat. Geen situatie is gelijk, daarom kijken we altijd naar de best passende, duurzame oplossing voor uw situatie. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend