Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Terugverdientijd zonnepanelen

Bij ASN Installaties bedraagt de terugverdientijd van uw zonnepanelen slechts tien jaar. Wij maken gebruik van de beste zonnecellen van echte kwaliteitsmerken als Canadian Solar, Huawei en Tigo Energy. De terugverdientijd van zonnepanelen is optimaal als deze uitsluitend op + of op – zijn afgesteld. Op die manier wekt u de meeste energie op. Onze zonnepanelen doen ook hun werk op bewolkte dagen. De energie die u opwekt gaat niet verloren, want wat u niet verbruikt wordt teruggeleverd aan het stroomnet. Door de vergoeding zie u hiervoor krijgt, wordt u gedeeltelijk zelf energieleverancier en haalt u een hoog rendement.

Terugverdientijd zonnepanelen berekenen

Op basis van het gemiddelde rendement is de terugverdientijd van zonnepanelen goed te berekenen. Deze ligt bij ASN Installaties rond de tien jaar. Als u een afspraak maakt komt één van onze adviseurs bij u langs. Samen met u verkent deze de extra mogelijkheden om de terugverdientijd te optimaliseren. We bekijken onder meer voor welke subsidies u in aanmerking komt en wat de beste manier is om de panelen te plaatsen. Ook kunt u bij ASN Installaties een onderhoudsabonnement afsluiten. Zo beschikt u over alle informatie om de terugverdientijd van uw zonnepanelen te berekenen.

Terugverdientijd zonnepanelen Friesland

Gemiddeld genomen is de terugverdientijd van zonnepanelen in Friesland erg aantrekkelijk. Voor het beste rendement is een ligging op het zuiden het meest kostenefficiënt. De adviseurs van ASN Installaties maken een overzicht van de verschillende subsidies die er lokaal en landelijk beschikbaar zijn. Zo kunnen we samen met u bekijken of u bijvoorbeeld via de teruggave van de BTW kunt besparen. Als de terugverdientijd van uw zonnepanelen in Friesland te hoog uitvalt, kunt u ook de aanschaf van een zonneboiler overwegen. Hiervoor heeft u minder panelen nodig en kunt u nog altijd tot wel 20% op uw energie besparen.

 

Neem contact op voor meer informatie:

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend