Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Uw zonneboiler gaat langer mee als u deze goed laat onderhouden. Met een serviceabonnement op uw zonneboiler zit u gebakken bij ASN Installaties! Onze vakkundige monteur komt eens per circa 18 maanden langs om het systeem te controleren. Zo weet u zeker dat uw zonneboiler veilig werkt en het hoogste rendement behaalt. Ook fijn: als u een serviceabonnement op uw zonneboiler afsluit bij ASN Installaties ontvangt u van ons een voorstel voor een afspraak voor de periodieke controle. Hierdoor hoeft u er zelf niet aan te denken!

 

Uw producten (0)

Totaalbedrag p.m.

€ 0,00

U heeft nog geen producten geselecteerd

Tarieven 2021

Selecteer uw gewenste product(en) hieronder in de tabel
Serviceabonnementen
Basis
Comfort
Comfort +
Comfort + extra
Cv-toestel (0 t/m 49,9 kw)
Gashaard of gevelkachel
Geiser en boiler (huishoudelijk gebruik)
Directe luchtverwarming
Indirecte luchtverwarming
Mechanische ventilatie
Warmteterugwin-unit
Zonnepanelen
Zonneboiler-set
Waterontharder
Warmtepomp (0 t/m 8kW)
Hybride warmtepomp + (0 t/m 8kW)
Warmtepompboiler
Split airco 1 buitendeel & 1 binnendeel
Airco elk extra binnendeel van een multisplit

 

 

Serviceabonnement zonneboiler voordelen

Sluit bij ASN Installaties een serviceabonnement voor uw zonneboiler af en de voordelen stapelen zich op. U profiteert bij ons namelijk altijd van een snelle service. Onze monteur is 24 uur per dag bereikbaar, ook in de weekenden en op feestdagen. Een eventuele storing kan daardoor vlot worden verholpen. Bij ASN Installaties hebben we alleen monteurs in dienst die getraind zijn volgens de laatste opleiding en scholing. Dat is nog één van onze serviceabonnement zonneboiler voordelen: u weet zeker dat het periodieke onderhoud professioneel gebeurt!

Serviceabonnement zonneboiler onderhoud

U kunt alleen gebruikmaken van een serviceabonnement voor uw zonneboiler inclusief onderhoud als u ook een abonnement afsluit op uw cv-combitoestel. Overigens wordt uw cv-ketel ook eens per 18 maanden gecontroleerd door onze monteur; gelijktijdig met de controle van uw zonneboiler. Zo kunnen wij de veiligheid garanderen van uw cv-toestel. Heeft u vragen over het serviceabonnement voor uw zonneboiler of het periodieke onderhoud dat hieronder valt? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie!

 

 

 

 

Serviceabonnement zonneboiler ASN Installaties

Als u een serviceabonnement voor uw zonneboiler afsluit bij ASN Installaties profiteert u van uitgebreid periodiek onderhoud. Niet alleen de zonneboiler zelf wordt gecontroleerd, er wordt ook gekeken naar de aansluitingen en het bevestigingsmateriaal. Bovendien kan onze monteur uw zonneboiler systeem op afstand monitoren, zodat u snel op de hoogte bent van een eventuele storing. Sluit een serviceabonnement voor uw zonneboiler af bij ASN Installaties en u wordt compleet ontzorgd in het onderhoud!

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend