Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Subsidie zonneboiler

Met de huidige energieprijzen is het aan te bevelen om te investeren in duurzamere energiebronnen. En u hoeft daarvoor niet al uw spaargeld aan te boren, met een subsidie voor een zonneboiler wordt de investering in deze duurzame warmtebron nog vele malen aantrekkelijker! Door een Sonnenkraft zonneboiler aan te schaffen bespaart u op gas en profiteert u toch van lekker warm water. U gaat tot wel 50% besparen op uw warmwatergebruik en dat dankzij de warmte van de zon! Zonneboilers kunnen zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw worden ingezet, echter wordt de subsidie voor een zonneboiler alleen door de overheid verstrekt voor bestaande bouw. Laat vrijblijvend een offerte maken bij ASN installaties en bespaar op uw warmwatergebruik!

Werking zonneboiler

Benieuwd naar de werking van een zonneboiler? Dat kunnen de experts van ASN Installaties u haarfijn uitleggen. Simpel gezegd zorgt een zonneboiler ervoor dat de warmte van de zon ervoor zorgt dat uw water opwarmt. Normaal gesproken wordt dit door middel van gas gedaan. Maar we willen met zijn allen juist toe naar een wereld waarin we minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. De werking van een zonneboiler is als volgt: de zonnecollector op uw dak vangt de zonnestralen die in verbinding staat met de buizen van uw zonneboiler. Het water dat hierdoorheen stroomt, wordt daardoor verwarmd door het zonlicht. Bij fel zonlicht kan deze temperatuur wel oplopen tot 90°C, zelfs in de winter wordt uw water lekker warm!

Terugverdientijd zonneboiler

Uiteraard wilt u weten wat u per maand bespaart wanneer u een zonneboiler laat installeren. De terugverdientijd van een zonneboiler is zeker de moeite waard om de investering van een zonneboiler te doen. Een zonneboiler zorgt voor een besparing van wel 10% op uw maandelijkse energienota. De terugverdientijd van een zonneboiler is daarmee slechts een paar jaar. Een exacte berekening van de besparing kunnen we geven wanneer bekent is wat uw gemiddelde energiekosten per maand nu zijn en wat voor soort boiler u uiteindelijk met de subsidie aanschaft. Hoe u ook investeert in duurzame energie, bij ASN Installaties bent u aan het juiste adres om deze duurzame energieopwekkers op uiterst professionele wijze te laten installeren.

Voordelen zonneboiler

De voordelen van een zonneboiler laten installeren door ASN Installaties liegen er niet om. Zo bespaart u op warmwatergebruik doordat u gebruik maakt van de zon die schijnt. U investeert in duurzame energie waardoor u minder afhankelijk bent van fossiele brandstoffen. En het mooie is dat u voor deze duurzame investering subsidie kunt krijgen! Dat zijn de voordelen van een zonneboiler in een notendop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de installatie van uw zonneboiler? Neem dan snel contact op met een van onze experts of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

ASN Installaties zonneboiler

Naast dat u bij ASN Installaties een zonneboiler vakkundig kunt laten installeren, verzorgen we ook de installatie van zonnepanelen, warmtepompen en CV-ketels voor u. Met zonnepanelen wekt u stroom op met behulp van het zonlicht en met een zonneboiler zorgt u dat het water door middel van zonlicht wordt opgewarmd. Gemiddeld genomen wordt warm water twee keer zoveel in een huishouden gebruikt dan stroom. Door ASN installaties een zonneboiler in uw woning laten plaatsen is daarom zeker aan te raden! Neem voor een gedegen advies contact op met één van onze experts en kom erachter wat voor u het meeste voordeel op kan leveren!

Wat kost een zonneboiler?

Bij ASN installaties profiteert u van de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler! Bij ons betaalt u na aftrek van de subsidie voor een zonneboiler nog een bedrag vanaf € 4000 excl. btw. Bij deze prijs is de installatie inbegrepen, net als het materiaal en de aftrek van het subsidiebedrag!

Hoe werkt een zonneboiler in de winter?

Een zonneboiler in de winter werkt in feite net zo als in de zomer, alleen moet u het dan met iets minder zonlicht doen. Mocht het water in de winter niet voldoende opwarmen door uw zonneboiler, dan wordt het water extra op temperatuur gebracht met behulp van een geiser, warmtepomp of een CV-ketel.

Waarom een zonneboiler van ASN Installaties?

Wanneer u een zonneboiler door ASN installaties laat installeren, weet u zeker dat dit vakkundig, voordelig en snel gebeurt. U kunt altijd rekenen op een eerlijk advies en we denken en helpen op alle mogelijke manieren met u mee!

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend