Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Projectinformatie

Geïnstalleerd vermogen: 22.000 Wp per jaar

Werkzaamheden: plaatsing zonnepanelen en ombouwen meterkasten

 

Een duurzaam appartementencomplex 

De Vereniging van Eigenaren van Grimma Herna in Dokkum had als doel het verduurzamen van het appartementencomplex. Een uitdagende opdracht, want het rendement van de zonnepanelen moest worden gedistribueerd over de verschillende appartementen in het gebouw, via meerdere meterkasten. De Vve zocht een partij die het traject van a tot z kon begeleiden. In ASN Installaties hebben ze de juiste partner gevonden voor de klus.

Partner in verduurzaming

De 55 zonnepanelen leveren in totaal 22.000 Wp per jaar op voor 8 appartementen in het complex. Het doel van ASN Installaties was het volledig ontzorgen van de Vve gedurende het gehele traject. Van het ontwikkelen van de plannen, de plaatsing en onderhoud van de panelen tot monitoring van het rendement.

Meneer Bergsma, voorzitter van de Vereniging van Eigenaren is erg te spreken over de samenwerking: ‘We hebben bewust voor een lokale onderneming gekozen en zijn erg blij met het resultaat. Complimenten voor het personeel, keurig werk geleverd en fatsoenlijk in omgang.'

Met het geïnstalleerde vermogen van 22.000 Wp wordt de uitstoot van maar liefst 7128 kg CO2 voorkomen. Een mooi resultaat voor een duurzamere wereld.

 

Meer weten over dit project?

Wil jij ook volledig ontzorgd worden bij de plaatsing van zonnepanelen? Neem contact op met Gerald, Adviseur Duurzame Technieken, voor vrijblijvend advies op maat.

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie over wat zonnepanelen voor u kunnen betekenenType dak:
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend