Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

North Star waterontharder

Kalkaanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon met een North Star waterontharder in uw woning. Daarnaast geniet u van heerlijk zacht en schoon water, wat onder andere zorgt voor een vitale huid en soepel haar. Al uw apparaten worden grotendeels kalkvrij en blijven kalkvrij met een waterontharder. Denk bijvoorbeeld aan uw cv-ketel, wasmachine, vaatwasser en koffiezetapparaat. Als u de North Star waterontharder gebruikt, gaan uw sanitair en apparatuur langer mee. Bij ASN Installaties krijgt u 15 jaar garantie op de North Star waterontharder!

 

North Star waterontharder voordelen

Bent u benieuwd naar de North Star waterontharder en de voordelen? Bij ASN Installaties vertellen we u hier graag meer over. Zo verhoogt u bijvoorbeeld het rendement van uw verwarming en bespaart u op energie. Kalk heeft namelijk een isolerende werking. Als uw verwarmingselementen vrij zijn van kalk, functioneren ze op hun best. Er zijn nog meer North Star waterontharder voordelen. Zo heeft u met dit handige apparaat 50 tot 75% minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig. Door het zachte water werken deze middelen veel beter!

North Star waterontharder werking

Hoe krijgt u zacht water met de North Star waterontharder? De werking is als volgt. Calcium- en magnesiumionen worden in een cilinder uitgewisseld met natriumionen. Harskorrels nemen deze ionen op. Als de korrels verzadigd zijn worden ze schoongespoeld en geregenereerd in het zoutreservoir van de North Star waterontharder. Deze werking is automatisch, zodat u er geen omkijken naar heeft. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers!

North Star waterontharder prijs

Bij ASN Installaties verzorgen we de installatie van uw North Star waterontharder. De prijs is €1750 inclusief btw en standaard montage, als u tenminste gebruikmaakt van onze waterontharder actie. U bekijkt de voorwaarden eenvoudig online. De North Star waterontharder is de prijs zeker waard, omdat uw kleding, handdoeken en textiel veel langer meegaan met zacht water. Ook heeft u geen zout en glansspoelmiddel meer nodig bij de vaat. De waterontharder laat uw borden, glazen en kopjes extra glanzen!

North Star waterontharder onderhoud

U profiteert van een optimaal werkende North Star waterontharder met goed onderhoud. Zo is het slim om het apparaat jaarlijks te laten controleren door een professional. Bij ASN Installaties kunt u hiervoor een serviceabonnement afsluiten. Onze vakman komt dan onder andere:

  • De waterhardheid meten
  • Onderdelen controleren en schoonmaken
  • De waterverzachter ontsmetten
  • Het zoutreservoir reinigen en opnieuw vullen
  • De waterontkalker goed afstellen

U draagt zelf ook een steentje bij aan het North Star waterontharder onderhoud door wanneer nodig het zout bij te vullen.

North Star waterontharder kopen

Wilt u graag een North Star waterontharder kopen bij ASN Installaties? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zelfs al aanwezige kalk verdwijnt met een waterontharder! Ook thee aanslag in uw kopjes en glazen is verleden tijd. Als u bij ASN Installaties een North Star waterontharder gaat kopen, krijgt u er 50 kilo zout bij. Daarnaast leveren wij alle onderdelen voor de aansluiting van het apparaat, zoals koppelingen en afvoerbuizen. Zo kunt u de waterontharder meteen gebruiken!

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend