Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Led verlichting

Een groot voordeel van led verlichting is het lage energieverbruik.

In vergelijking met een spaarlamp verbruikt een led lamp 50% minder elektriciteit. Led lampen geven de mogelijkheid uw woning of bedrijfspand energiezuinig te verlichten.

Bovendien hebben led lampen een lange levensduur. Afhankelijk van welke lamp u kiest, zal de levensduur tussen de 25.000 en 35.000 branduren liggen. Dat is tot 5x langer dan een spaarlamp.

Ten derde is led verlichting veiliger dan gewone verlichting. Dat heeft vooral te maken met de warmteontwikkeling. Een conventionele lamp zet ongeveer 90% van de energie om in warmte en gebruikt de overige 10% om licht af te geven. Led lampen doen dit op een heel andere manier, aangezien slechts 10% wordt omgezet in warmte. Dat betekent dat een led lamp niet heet wordt. De led verlichting kan daardoor op een heel veilige manier worden toegepast, bijvoorbeeld binnen de detailhandel of in omgevingen waar kinderen actief zijn in de buurt van de verlichting.

De ontwikkelingen op het gebied van led lampen gaan ontzettend snel. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten led lampen op de markt verkrijgbaar van helder wit licht tot warm sfeervol licht.

Voordelen led verlichting op een rij:

  • Energiebesparend
  • Lange levensduur
  • Veiliger

 

Neem contact op voor meer informatie:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen

Informeer mij vrijblijvend