Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Wilt u uw energiekosten omlaag brengen? Waterzijdig inregelen geeft een besparing op het energieverbruik en vermindert hierdoor ook de energiekosten. Wij leggen uit hoe dit in zijn werking gaat.

Wat is waterzijdig inregelen?

Door middel van waterzijdig inregelen krijgen alle radiatoren in de woning een gelijke watertoevoer. Het systeem is beter in balans en de warmte wordt eerlijk verdeeld over de ruimtes van de woning of het kantoor. Hierdoor daalt het gasverbruik en stijgt het wooncomfort in uw huis. Daarnaast stroomt door waterzijdig inregelen van de cv alleen de ingestelde hoeveelheid warm water de radiatoren in. De overdruk wordt verminderd waardoor de cv optimaal functioneert. 

De voordelen van waterzijdig inregelen

Waterzijdig inregelen heeft een korte terugverdientijd. Hierdoor kan het renoveren van het verwarmingssysteem zelfs meer opleveren dan het isoleren van daken en muren. De voordelen op een rij:

  • Lager energieverbruik;
  • Gelijkmatige en snelle opwarming;
  • Geluidsarme werking: geen stromingsgeluiden door de thermostatische afsluiters;
  • De CV-ketel werkt efficiënt, optimale verbrandingswaarde door de lage retourtemperatuur;
  • Comfort, optimale temperatuur en warmtespreiding.

Uw CV-ketel waterzijdig inregelen?

Onze medewerkers zorgen ervoor dat het water goed verdeeld wordt over de radiatoren voor optimaal rendement. Wij vervangen bovendien uw oude handbediende afsluiters door thermostatische afsluiters. Hierdoor kan waterzijdig inregelen een besparing tot 28% opleveren. Onze medewerkers komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend