Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Geschiedenis

ASN Installaties is in 1954 ontstaan als afdeling van het Gasbedrijf NOF. Sinds 2000 was ASN onderdeel van Eneco en vanaf 2010 onderdeel van Joulz Bv. ASN Installaties is sinds 1 maart 2011 een zelfstandig installatiebedrijf.

Al sinds 1954 beschikt ASN over een eigen storing- en onderhoudsdienst. In 1973 waren er al 10 volledige ingerichte storingswagens beschikbaar, allemaal uitgerust met een mobilofoon. Bovendien had ASN destijds een showroom waar klanten producten konden bekijken en waar men direct terecht kon met vragen. Helaas is de showroom later afgeschaft. Wij hebben sinds augustus 2011 de showroom weer ingericht, natuurlijk in een modern jasje. Wij willen onze klanten weer een portaal bieden waar ze onze producten kunnen bekijken en direct hun vragen kunnen stellen of advies kunnen inwinnen.

Aardgasservice Noord of kortweg ASN is veranderd in ASN Installaties. Wij bieden namelijk allang niet meer alleen gasgerelateerde producten aan, maar ook elektrawerkzaamheden, zonnepanelen en andere Energie Besparend toestellen. De naam Aardgasservice Noord en alleen ASN dekt daarom de lading niet meer, vandaar dat we verder zijn gegaan als ASN Installaties.

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend