Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Volledig op fossielvrije energie? Wij gaan met de Freonen fan Fossylfrij Fryslân laten zien dat wij het kunnen! En dat doen we met een grote groep van bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties die op een unieke manier verbonden zijn als Freonen (vrienden). Doen, dat is het belangrijkste. Met elkaar maken we grote stappen in de duurzame energie, maar ook in het laten zien waarin Fryslân al koploper is. Want er gebeurt veel. En zeker ook belangrijk: we doen dat met veel leuke activiteiten, waaronder de Elfwegentocht. 2 weken lang reizen zonder een druppel benzine of diesel. Dat is nog nooit ergens vertoond en wij zijn er deel van! Doen, dat gebeurt ook in de diverse Freonenprojecten: want met elkaar creëren we nieuwe kansen en geven we de groene economie een groeispurt.

Elfwegentocht

De Friese jeugd wil een duurzaam Friesland, zonder klimaatverandering en mét een Elfstedentocht! Daarom reist Friesland tijdens de Elfwegentocht van 1 t/m 14 juli 2018 fossielvrij zonder een druppel benzine of diesel. Een idee dat werd opgepikt door Freon fan Fossylfrij Fryslân, een vriendenvereniging van bedrijven, scholen en andere organisaties, die zich inzetten voor een fossielvrij Friesland in 2025.

“Wy dogge mei!” Wij reizen met z'n allen twee weken lang met duurzame vervoersmiddelen naar het werk en onze klanten, zoals de (elektrische) fiets, groengas auto, elektrische auto, met een auto op blauwe diesel, met het openbaar vervoer, een elektrische step of lopend‍‍. Zo laten wij zien dat het mogelijk is zonder fossiele brandstof te reizen!

Doe je ook mee? Meer informatie staat op elfwegentocht.nl

 

Neem contact op voor meer informatie:

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend