Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Sinds 1 januari 2023 is het wettelijk verplicht om minimaal Energielabel C te hebben voor kantoorgebouwen van 100 vierkante meter of meer. Scoort u lager dan C? Dan is het tijd voor verduurzaming. Wij helpen u graag.

 

Hoe kan ik mijn kantoor verduurzamen?

Het verduurzamen van kantoren kan op verschillende manieren. ASN Installaties biedt het kopen, installeren en onderhouden van verschillende energiezuinige apparaten aan. Wij nemen alle verduurzamingsmogelijkheden op het gebied van installatietechniek met u door.

1. Zonnepanelen & thuisbatterijen

Met zonnepanelen kunt u op een duurzame manier energie opwekken. Met een thuisbatterij kunt u de energie tijdelijk opslaan. Elektriciteit wordt opgewekt door de zon via panelen op het dak. Hierdoor bent u minder afhankelijk van een stroomleverancier en de schommelende prijzen op de energiemarkt. Optimaal gebruik van zonne-energie en tijdelijke opslag!

2. Warmtepompboiler

Met een energielabel van A+ is de warmtepompboiler een ware aanrader als u het kantoor energiezuinig wilt maken. Een bijkomend voordeel is dat u minder elektriciteitskosten betaalt. De boiler levert op duurzame wijze warm tapwater.

3. (Hybride) all electric warmtepompen

Bespaar tot 90% op uw gasrekening. Een warmtepomp is een all electric innovatieve, milieuvriendelijke energieopwekker die optimaal gebruik maakt van de natuurlijke warmte in de aarde.

De voordelen van duurzame energie

Het mooie aan duurzame energie van bijvoorbeeld zonnepanelen of een zonneboiler is dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt en de kracht van de natuur gebruikt voor het creëren van elektriciteit of warm water. Bovendien besparen energiezuinige apparaten op langere termijn geld omdat u minder (of niet meer betaalt) voor gas en/of elektriciteit. Daarnaast zijn er ook subsidies mogelijk bij het behalen van Energielabel C. Kies voor duurzame energie en zorg voor een labelsprong, waardoor u aan de huidige wet- en regelgeving voldoet.

 

Uw partner in duurzaamheid

Uw kantoor verduurzamen? Neem contact op met onze adviseurs voor vrijblijvend advies op maat en meer informatie over duurzame energie. 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend