Acties

Nefit actie: Nu €100,- tot €450,- retour!

De nieuwe generatie Nefit biedt voor elke woning en elk budget een slimme, toekomstbestendige oplossing. Met de scherpe Nefit actie bij ASN Installaties kunt ook u genieten van de kwaliteitsproducten van dit topmerk. Van 1 oktober 2017 tot en met 28 februari 2018 ontvangt u bij een Nefit HR-ketel, warmtepomp, zonnestroomsysteem of zonneboiler maar liefst €100,- tot €450,- retour! Bekijk direct de deelnemende apparaten en vindt het juiste systeem voor uw woning!

Nefit actie; hoe werkt het?

Bent u benieuwd naar onze Nefit actie en hoe deze werkt? Wij leggen het u uit! Om voor de kortingen in aanmerking te komen dient u een aantal dingen te doen:

 

  • Schaf bij ASN Installaties een Nefit-toestel aan inclusief installatie binnen de actieperiode
  • Ga naar www.nefit.nl om uw aankoop te registreren
  • Vul hier de gevraagde gegevens in
  • Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u het kortingsbedrag retour

 

Heeft u nog vragen over de Nefit actie of hoe deze werkt? Onze medewerkers leggen het u graag verder uit. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als via het contactformulier te bereiken.

Nefit actie voorwaarden

Op onze voordelige Nefit actie zijn specifieke voorwaarden van toepassing. Allereerst dient de aankoop- en installatiedatum van uw Nefit-ketel tussen 1 oktober 2017 en 28 februari 2018 te liggen. Uw aankoop kunt u tot en met 31 maart 2018 registreren om zo van onze korting te profiteren. Daarnaast komt u alleen in aanmerking voor de Nefit actie als uw apparaat bij ASN Installaties is gekocht en de installatie ervan door ons wordt uitgevoerd. De Nefit actie en bijbehorende voorwaarden gelden alleen voor de volgende apparaten:

 

  • Nefit HR-ketels 9000i, TrendLine, ProLine NxT, BaseLine. Korting: € 100
  • Nefit Easy thermostaat. Korting: € 50
  • Nefit SolarLine zonneboilersystemen. Korting: € 150
  • Nefit Zonnestroom. Korting: € 150
  • Nefit Warmtepomp. Korting: € 150
  • Alle combinaties mogelijk tot maximaal € 450 korting

Nefit actie bij ASN Installaties

Wilt u profiteren van de scherpe Nefit actie bij ASN Installaties? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan. Als u twijfelt welk apparaat het meest geschikt is, kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons via het contactformulier en telefonisch bereiken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kijken graag samen met u welke cv-ketel, zonneboiler of thermostaat past bij uw situatie. Zo zorgen we ervoor dat u kunt profiteren van de voordelige Nefit actie bij ASN Installaties!

Neem voor meer informatie over de Nefit actie contact op via onderstaand formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht