Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

 

 

Zonnepanelen

Zonnepanelen voorzien u van energie die minder belastend is voor het milieu. Door zelf stroom op te wekken bespaart u bovendien op energiekosten. Ontdek de mogelijkheden en ontvang advies op maat.

Cv-ketel

Bent u toe aan een nieuwe Cv-ketel? Wilt u bijvoorbeeld een solo toestel of bent u op zoek naar een combiketel? Wij bieden een breed scala aan Cv-ketels, combiketels en HR-ketels van de beste merken.

Zonneboiler

Benut de warmte van de zon met een zonneboiler. Met een zonneboiler bespaart u tot 50% op uw warmwatergebruik en tot 10% op uw energieverbruik. 

 

Geeft uw apparaten een langere levensduur en zorg voor minder kans op storingen en onveilige situaties. We bieden verschillende serviceabonnementen aan voor onder andere cv-ketels en zonnepanelen.          

Installatie

Laat je cv-ketel, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, waterontharder en kachel installeren door onze vakmensen, en wees verzekerd van een veilige en professionele montage. 

Boiler en geiser

Een geiser verwarmt het water op het moment dat u de warme kraan opendraait. Een boiler houdt water warm, zodat u gelijk gebruik kunt maken van warm water. Wij geven deskundig advies over welk apparaat het beste past bij uw woning. 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

 

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend