I.v.m. de zomervakantie werken wij van 1 t/m 19 augustus met een beperkte personeelsbezetting en is onze showroom gesloten. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard gewoon bereikbaar op 0519-820000

Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Niet ieder dak is geschikt voor zonnepanelen. Platte daken zijn dit vaak wel. Zonnepanelen op een plat dak kunnen zelfs meer rendement behalen dan panelen op hellende daken. Bij platte daken heeft u meestal niet te maken met schaduw waardoor de zonnepanelen gemakkelijker in de volle zon geplaatst kunnen worden. Onze experts helpen u graag met de juiste plaatsing van uw zonnepanelen op een plat dak. Met het onderhoudsabonnement zonnepanelen zorgen wij ook na plaatsing dat uw panelen optimaal blijven functioneren!

Hoeveel zonnepanelen op plat dak

Hoe groter het dak van uw woning of garage, hoe meer zonnepanelen erop passen. Hoeveel zonnepanelen er op een plat dak kunnen is daarnaast ook afhankelijk van de manier van plaatsen. Het aantal panelen dat u nodig heeft wordt voornamelijk gebaseerd op de gezinssamenstelling. Hoe meer stroom u verbruikt, hoe meer panelen u nodig heeft om aan de vraag te kunnen voldoen. Eén van onze adviseurs komt graag bij u langs om te bekijken hoeveel zonnepanelen er op een plat dak van uw woning passen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Zonnepanelen plaatsen op plat dak

ASN Installaties maakt gebruik van het Tritec montagesysteem. Hiermee kunnen we de zonnepanelen stevig plaatsen op een plat dak. Het Zwitserse bedrijf Tritec produceert al bijna 30 jaar hoogwaardige systemen voor zonnepanelen. De montagesystemen van dit bedrijf zijn goedgekeurd door producenten van zonnepanelen. Om zonnepanelen te plaatsen op een plat dak, werkt ASN Installaties alleen samen met de beste fabrikanten. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief zeer goed zonnepanelensysteem!

Voordelen zonnepanelen

  • Duurzame energie
  • Energiebesparing
  • Minder grote afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Minder CO²-uitstoot

Zonnepanelen op plat dak garage

Is het dak van uw woning niet geschikt voor de plaatsing van zonnepanelen? Dan is het wellicht mogelijk om zonnepanelen op een plat dak van de garage te monteren. Bij een losstaande garage kan dit iets ingewikkelder zijn in verband met de aanleg van kabels en leidingen. Het is uiteraard ook belangrijk dat het dak van uw garage in de zon ligt. Alleen dan levert zonnepanelen plaatsen op een plat dak van de garage u uiteindelijk financiële voordelen op. Als u wilt weten of uw garage geschikt is, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten geven u graag advies.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend