Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Zonnepanelen Drachten

ASN Installaties is dé specialist op het gebied van zonnepanelen in Drachten en andere plaatsen in Friesland. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen u goed adviseren over zonnepanelen. Wij kijken altijd naar de mogelijkheden van uw woning en gezinssituatie en nemen uiteraard uw wensen mee in ons advies. Neem gerust contact met ASN Installaties op als u meer wilt weten over het plaatsen van zonnepanelen in Drachten en omstreken. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Subsidie zonnepanelen Drachten

Wij begrijpen dat de aanschaf van zonnepanelen een grote uitgave is. Daarom adviseren wij u graag over de aanvraag van subsidie voor zonnepanelen in Drachten en omgeving. Subsidie aanvragen is helaas niet meer mogelijk, u kunt echter wél de btw terugvragen van uw zonnepanelen. We vertellen u graag hoe dit werkt. Het is geen subsidie voor zonnepanelen in Drachten, maar op deze manier kunt u wél geld besparen.

Zonnepanelen Drachten voordelen

Het plaatsen van zonnepanelen in Drachten heeft vele voordelen. Allereerst krijg u uw energie op een milieuvriendelijke manier geleverd. Daarnaast zorgen hoogwaardige zonnepanelen voor een besparing op uw energiekosten. Goed geplaatste panelen kunnen uw energiekosten met wel 15 tot 20% naar beneden brengen. Als u meer stroom opwekt dan u verbruikt, kunt u het overschot aan het energienet leveren. Hier ontvangt u een vergoeding voor. Doordat het aanschaffen van zonnepanelen in Drachten veel voordelen heeft, kunt u de investering snel terugverdienen.

Voordelen zonnepanelen

  • Duurzame energie
  • Energiebesparing
  • Minder grote afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Minder CO²-uitstoot

Zonnepanelen Drachten kopen

ASN Installaties helpt u graag als u zonnepanelen in Drachten wilt kopen. Onze adviseurs komen bij u langs om te kijken of uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Onder andere de hellingshoek, aanwezige schaduw van bomen en andere gebouwen en de positie ten opzichte van de zon spelen een belangrijke rol. Als blijkt dat uw huis geschikt is, zullen wij op basis van onder andere uw gezinssituatie advies geven over welke zonnepanelen bij uw situatie passen. Daarom is het slim om uw zonnepanelen in Drachten te kopen bij ASN Installaties. Wij werken samen met verschillende leveranciers en kunnen u hierdoor altijd zonnepanelen in Friesland aanraden die voor u het hoogste rendement opleveren.

Zonnepanelen Drachten

Wat zijn zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn speciale panelen die worden gebruikt om elektriciteit op te wekken. Dat gebeurt met behulp van losse zonnecellen die kleine deeltjes zonlicht, ofwel fotonen, opvangen en omzetten in een gelijkstroom. Deze wordt vervolgens via een omvormer omgezet in een wisselstroom die geschikt is voor het stroomnet. De omvormer wordt aangesloten in de meterkast, zodat u direct van de beschikbare elektriciteit gebruik kunt maken.

Wat kosten zonnepanelen?

De prijs van zonnepanelen is afhankelijk van het aantal stuks dat u afneemt. Bij een afname van acht panelen ligt de prijs rond de 350 euro per stuk, bij twintig rond de 300 euro. Omgerekend per vierkante meter kost een zonnepaneel ongeveer 215 euro. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, krijgt u van ons een kostenspecificatie. Al onze prijzen worden weergegeven inclusief btw.

Hoeveel zonnepanelen nodig?

Eén zonnepaneel levert een energiebesparing op van circa 50 euro per jaar. Meer panelen zorgen dus voor een hoger rendement. Hoeveel u nodig heeft hangt grotendeels af van de beschikbare dakoppervlakte. Houd er bij een plat dak rekening mee dat de zonnepanelen in een schuine positie worden geplaatst. De panelen die daarachter komen te staan vangen schaduw als u ze te dichtbij plaatst. Kortom, bij dezelfde beschikbare oppervlakte kunt u op een plat dak minder zonnepanelen kwijt.

Waarom zonnepanelen bij ASN Installaties?

Bij ASN installatie bestelt u alleen de beste zonnepanelen voor de scherpste prijzen. Daarom vindt u in ons ruime assortiment verschillende topmerken zoals Canadian Solar en JA Solar. Bovendien zorgen onze professionele monteurs voor de meest optimale bevestiging, zodat u profiteert van het hoogst mogelijke rendement. Wij informeren onze klanten uitgebreid over extra mogelijkheden zoals het aanvragen van subsidies en het terugvorderen van de btw op de energie die u aan uw energieleverancier doorverkoopt. Wilt u voordelig een onderhoudscontract afsluiten voor uw panelen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend