Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Waterontharder Friesland

Bij ASN Installaties zit u goed als u op zoek bent naar een waterontharder in Friesland. Hiermee ontkalkt u uw cv-ketel, wasmachine, vaatwasser en koffiezetapparaat en profiteert u van zacht water. Uw apparaten gaan langer mee en ook uw huid en haar worden blij van een waterontharder. Uw huid wordt gehydrateerd en uw haar lekker soepel. Neem gerust contact op met onze medewerkers als u een waterontharder in Friesland wilt kopen. U krijgt er 15 jaar garantie bij!

 

North Star waterontharder Friesland

Zelfs al aanwezige kalkaanslag verdwijnt grotendeels als sneeuw voor de zon met uw North Star waterontharder in Friesland. Het merk North Star bestaat al sinds 1925 en produceert 95% van de waterontharder zelf. De hoeveelheid zout en spoelwater die het apparaat gebruikt wordt aangepast op uw waterverbruik. Ook kunt u de North Star waterontharder in Friesland eenvoudig besturen met de elektronische display. De harstank in het apparaat is beschermd tegen corrosie.

Waterontharder Friesland voordelen

Waarom kiest u voor een waterontharder in Friesland? De voordelen zijn eindeloos! Doordat uw verwarmingssysteem kalkvrij blijft, is het rendement optimaal en zo bespaart u op energie. Omdat uw water zacht wordt, heeft u 50 tot 75% minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig. Uw vaat zal uit zichzelf mooi gaan glanzen, zout en glansspoelmiddel zijn overbodig. Wilt u meer weten over de waterontharder in Friesland en de voordelen? Neem gerust contact op met onze adviseurs!

Waterontharder Friesland installatie

Bij ASN Installaties regelen we de waterontharder in Friesland inclusief installatie voor u. En dat alles voor een aantrekkelijke actieprijs! Bekijk hiervoor onze waterontharder actie. Bij ASN Installaties kunt u ook zonnepanelen in Friesland kopen. Bent u benieuwd naar de regelingen omtrent subsidie op zonnepanelen? Onze medewerkers vertellen u graag meer! Niet alleen krijgt u de waterontharder in Friesland inclusief installatie, dit geldt ook als u onze zonnepanelen koopt.

Waterontharder Friesland bij ASN Installaties

Uw kalkaanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon met een waterontharder in Friesland. Bij ASN Installaties komen we deze niet alleen installeren, u kunt ook kiezen voor een serviceabonnement. Uw waterontharder wordt gecontroleerd en gereinigd. Zo weet u zeker dat deze optimaal zal blijven functioneren. Zelf hoeft u alleen nog maar het zout bij te vullen, wanneer dit nodig is. Als u op zoek bent naar een waterontharder in Friesland, zit u goed bij ASN Installaties!

 

Neem contact op voor meer informatie:

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend